Nicolae Manea a avut 30 de jucători la reunire!

12 Jan. 2012, 13:52 Pregătiri, amicale

Prima ligă este aproape, cu condiția ca echipa bistrițeană să nu facă mulți pași greșiți în retur, și, cel mai important, să treacă de procesul de licențiere.

Joi 12 ianuarie, componenții Gloriei au efectuat primul antrenament din acest an, după lunga vacanță de iarnă. Unul ușor, de reacomodare la efort, care s-a desfășurat pe terenul 2 din Complexul Sportiv Gloria și care a durat o oră.

La reunire au fost prezenți următorii 30 de jucători: Ionuț Irimia, Ciprian Botoșer, Filip Lăzăreanu, Fernando Cafasso, David Reano, Ionuț Peteleu, Gabriel Velcovici, Valentin Năsatase, Alexandru Tudose, Ionuț Homei, Vlad Patca, Florin Fizeșan, Cristian Macarie, Vlăduț Peica, Octavian Stuparu, Claudiu Trașcă, Voicu Nicoară, Marius Feher, Souleymane Keita, Alin Pădurariu, Claudiu Rogozan, Radu Mărginean, Cornel Predescu, Paul Anton, Radu Șomodi, Marius Curtuiuș, Daniel Stan, Albert Voinea, Dan Neacșa, Rareș Stan

Noutățile din lot sunt Neacșa (Inter Clinceni), Stuparu (FC Olt), Trașcă (Rovinari), Nicoară (Monariu) – toți în probe, Macarie, Peica (Gloria II), R. Stan (transferat de la Voința Livezile).

În curând se va alătura lotului și portarul Vladimir George Niculescu (24 de ani, liber de contract, ultima oară la Sportul Studențesc).

Deși a fost prezent la reunire, atacantul Cristian Silvășan nu s-a antrenat, în timp ce George Bușcă, Ionuț Costache și Cristian Constantin vor încheia, după toate probabilitățile, conturile cu clubul Gloria.

Gabriel Velcovici și-a depus memoriu la FRF să devină liber de contract, pentru neachitarea restanțelor salariale.

Jucătorii Gloriei vor face în zilele următoare vizita medicală, pe serii, și se vor pregăti în continuare la Bistrița. Între 23 ianuarie și 1 februarie este stabilit un cantonament la stadion, iar după 5 februarie ar putea fi efectuat un stagiu în Antalya.

La finalul turului, Gloria se află pe primul loc, cu 34 de puncte, la egalitate cu FC Timișoara (poziția a 2-a) și la 10 puncte distanță de locul 3, ocupat de Chindia Târgoviște.

Returul Ligii a II-a, care începe în 3 martie și se încheie în 2 iunie, poate consfinți revenirea „vampirilor” pe prima scenă a fotbalului românesc după un an de „exil”.

Iată programul Gloriei în retur:

Etapa 16, 3 martie: Gloria Bistrița – Chindia Târgoviște (în tur 1-1)
Etapa 17, 10 martie: FC Olt – Gloria Bistrița (în tur 1-2)
Etapa 18, 17 martie: Gloria Bistrița – Mureșul Deva (în tur 4-0)
Etapa 19, 24 martie: FC Timișoara – Gloria Bistrița (în tur 2-2)
Etapa 20, 31 martie: Gloria Bistrița – FC Argeș (în tur 3-1)
Etapa 21, 7 aprilie: Unirea Alba Iulia – Gloria Bistrița (în tur 0-1)
Etapa 22, 14 aprilie: Gloria Bistrița – Juventus București (în tur 1-1)
Etapa 23, 21 aprilie: Gaz Metan Severin – Gloria Bistrița (în tur 1-2)
Etapa 24, 28 aprilie: Arieșul Turda – Gloria Bistrița (în tur 1-2)
Etapa 25, 5 mai: Gloria Bistrița – UTA Arad (în tur 0-2)
Etapa 26, 12 mai: CSM Râmnicu Vâlcea – Gloria Bistrița (în tur 1-4)
Etapa 27, 16 mai: Gloria Bistrița – FC Maramureș Universitar Baia Mare (în tur 1-0)
Etapa 28, 19 mai: FC Bihor Oradea – Gloria Bistrița (în tur 1-1)
Etapa 29, 26 mai: Gloria Bistrița – Luceafărul Oradea (în tur 2-1)
Etapa 30, 2 iunie: Alro Slatina – Gloria Bistrița (în tur 0-3).

Sursa: Timp Online

12 Jan. 2012, 13:52 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă