Nicolae Dică a ales 23 de jucători pentru cantonamentul de la stadion. Antrenorul SCM-ului a renunțat la doi alb-violeți

Marius ANGHEL 01 Feb. 2016, 17:41 Pregătiri, amicale
Nicolae Dică a ales 23 de jucători pentru cantonamentul de la stadion.** Antrenorul SCM-ului a renunțat la doi alb-violeți

Fotbaliștii de la SCM Pitești au intrat de astăzi, 1 februarie, în cantonament și se vor pregăti timp de 12 zile într-un stagiu centralizat pe plan local. Antrenorul Nicolae Dică a decis să facă pregătirea la baza sportivă din cadrul stadionului „Nicolae Dobrin”, deoarece aceasta oferă condiții foarte bune de antrenament și recuperare. 

Alb-violeții din Liga 3 au programate în această perioadă câte două antrenamente pe zi, dar și meciuri de verificare. Lotul selectat de Nicolae Dică pentru acest cantonament numără 23 de jucători, printre aceștia neregăsindu-se Ionuț Rădescu și Doru Mateescu, la care antrenorul argeșean a renunțat acum câteva zile, anunță Curierul zilei. În schimb, în următoarea perioadă, conducătorii echipei argeșene vor să transfere unul-doi jucători de valoare.

În privința amicalelor, SCM Pitești îl va juca marți pe primul din acest cantonament, al treilea din 2016. Pe terenul sintetic de la Bradu, de la ora 11:00, Nicolae Dică își va urmării jucătorii în testul cu Unirea Bascov.  În afară acestui meci, alb-violeții mai au programat un joc sâmbătă, cu Chindia Târgoviște.

Marius ANGHEL 01 Feb. 2016, 17:41 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă