Nici Rapidul nu-i face față Sportului! „Studenții”, invincibili în amicale

26 Jul. 2012, 14:38 Pregătiri, amicale
Nici Rapidul nu-i face față Sportului!**

Sportul Studențesc a disputat ieri seară, de la ora 20:30, la baza ProRapid, un amical contra Rapidului, la finalul testului fotbaliștii antrenați de Daniel Isăilă impunându-se cu 4-1 după ce au fost conduși. Pentru giuleșteni au evoluat fotbaliștii ce n-au făcut deplasarea pentru partida din Europa League cu MyPa și mai mulți juniori de la echipa secundă.

Printre jucătorii cu care Rapid a început amicalul cu Sportul s-au numărat și Codrea, Pavlovici sau Apostol. Giuleștenii au deschis scorul prin Ștefan, însă până la pauză „studenții” au întors rezultatul prin reușitele lui Varga și Nistor. La reluare, elevii lui Isăilă au mai punctat prin Curelea și Patriche, stabilind scorul final, 4-1.

Sportul a început în formula: Ormenișan – I. Șerban, Cioranu, Lung, Beța – Varga, Lungu, Novac, Ferfelea – Curelea, Nistor, pe parcursul jocului rulând tot lotul, mai puțin pe Ghinga, care se antrenează separat de la amicalul cu CS Tunari.

Rapid s-a bazat din start pe: Mișa – Marcos, Dăescu, Glauber, Țâncu – Codrea, Pavlovic, Apostol, Renan – Andre Matei, Stefan și în repriza a II-a a folosit restul jucătorilor echipei din Liga a a III-a.

Articol scris de Marius ANGHEL

26 Jul. 2012, 14:38 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă