Negru și Homneac i-au adus victoria Rapidului în amicalul cu Petrotub

16 Aug. 2012, 16:08 Pregătiri, amicale
Negru și Homneac i-au adus victoria** Rapidului în amicalul cu Petrotub

Rapid s-a impus ieri, cu 2-0, în amicalul disputat pe Areni în compania grupării de liga a III-a Petrotub Roman, victoria sucevenilor venind în special în urma prestației bune din prima repriză. „Ceferiștii” au deschis scorul prin Negru după o jumătate de oră de joc, atacantul sucevean profitând de o ieșire neinspirată pe centrare a portarului advers. Homneac a dublat avantajul gazdelor în secvențele de final ale primei părți, acesta transformând cu siguranță o lovitură de pedeapsă obținută de I. Plămadă.

În contextul schimbărilor efectuate de antrenorul Ovidiu Murariu, jocul rapidiștilor a pierdut mai apoi evident din turație, astfel că repriza secundă s-a încheiat fără prea multe evenimente deosebite.

Rapid a evoluat în alcătuirea Preda – P. Bosancu, Fl. Plămadă, Sava, Semeghin – I. Plămadă, Stănescu, Negru, Duman – Marinkovic, Homneac. Pe parcursul întâlnirii au mai intrat Pascal, Velescu, Arotăriței, Gheorghiu, Golofca, Șuleru, Spătar, Moldovan și Hrimiuc.

Următorul meci de pregătire al alb-vișiniilor va avea loc pe 22 august, în deplasare, în compania grupării de liga secundă FC Botoșani.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

16 Aug. 2012, 16:08 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă