Neconvingători în fața lui Falub!

Marius ANGHEL 06 Feb. 2014, 00:06 Pregătiri, amicale

Nici al doilea amical al iernii nu a adus o victorie pentru „Bătrâna Doamnă”. După Millenium Giarmata, o altă divizionară a treia a plecat neînvinsă de pe terenul „Șega”. De data aceasta, din postura de lider al seriei a IV-a, FC Caransebeș a pus și mai multe probleme decât timișenii, făcându-l să înțeleagă pe Adrian Falub că mai are nevoie de cel puțin patru fotbaliști de prim „unsprezece”, dar și mult de lucru până la reluarea campionatului. Asta, dacă – bineînțeles – va deveni cu acte în regulă din nou antrenorul UTA-ei.

Miercuri, de pe margine, fostul fundaș al lui U. a văzut o echipă utistă, mai precis formula sa de bază, în general sigură pe faza de apărare, dar greoaie la construcție și prea puțin incisivă în atac. De „vină” au fost și cărășenii, bine așezați în teren de Alin Artimon și aflați cu un pas în față din punct de vedere al pregătirii fizice.

Partida a început bine pentru arădeni. În minutul 12, Monac a profitat de o eroare defensivă a adversarilor, a pătruns în careu și după ce l-a driblet scurt pe Goșa, a marcat pe lângă Cioloca. Același tânăr mijlocaș ofensiv a avut alte două oportunități bune de a înscrie, însă finalizările au lăsat de dorit. În rest, prima parte s-a rezumat la un joc de uzură, cu destule erori de transmitere a balonului de ambele părți și un final mai bun al vizitatorilor. Caransebeșul a ratat prin Goșa și Firan egalarea ce avea să vină – totuși – după pauză.

În repriza a doua, UTA a avut pe teren câțiva fotbaliști aflați în probe, dar și rezerve, așa că aspectul jocului s-a modificat clar în favoarea oaspeților și ei aflați pe teren cu o „garnitură” secundă. Bara lui Steop și șutul puțin alături al lui Roiu au anunțat reușita de 1-1. Săulescu a pătruns în viteză în careu, a fost faultat de Horvat, iar Artean a înscris precis de la punctul cu var. Până să se accidenteze grav, același Săulescu s-a mai aflat la capătul a două faze periculoase, dar Barabas a parat șuturile bănățeanului.

UTA (prima repriză): Horvat – Oltean, Sidney, Ardelean, Diarra – Monac, Zaluschi, Popescu, Neagu – Sălăjan, Apostu.
UTA (repriza a doua): Horvat (70 Barabaș) – Roman, Iovan, Gornic, Neagu – Marcu, Vărgaru, Elvis, Farcaș – Tecsi, Trabalka.

Caransebeș (prima repriză): Cioloca – Artimon, Goșa, Dubei, Firan – Suru, Artean – Șandru, Poiană, Negoescu – Vlăduță.
Caransebeș (repriza a doua): Haidău (60 Laurențiu) – Vătafu, Petcu, Todorov, Roiu – Artean, Ionescu – Constantinescu, Fara, Săulescu – Steop.  

Arbitri: Mircea Ardelean – Alina Mihoc, Patrick Rotariu.

Sursa: Sport Arad
 Foto: Viorel Muscă

Marius ANGHEL 06 Feb. 2014, 00:06 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă