Neagu a salvat UTA de rușine în amicalul de la Chișineu Criș

12 Jul. 2012, 12:32 Pregătiri, amicale
Neagu a salvat UTA de rușine** în amicalul de la Chișineu Criș

UTA a disputat ieri seară primul amical din această perioară de pregătire. Arădenii s-au deplasat la Chișineu Criș pentru a juca împotriva echipei locale, cea care a terminat precedentul sezon pe locul doi în Liga a IV-a, pe care au învins-o la limită, scor 2-1. Adrian Falub a început meciul cu un prim unsprezece experimental în care și-au găsit locul și ultimii sosiți: fundașul Giura, mijlocașul Copil și brazilianul Weller. A doua repriză a abordat-o cu o formulă total schimbată.

„Bătrâna Doamnă” a reușit să deschidă scorul la Chiș în minutul 25. După o centrare de pe partea dreaptă în fața porții, brazilianul Weller Pereira a reluat în plasă din apropiere. Avantajul minim al echipei lui Falub a rezistat până în minutul 40, atunci când, după un un-doi între Trif și Arsene, primul l-a învins cu un șut plasat pe Smaranda, egalând situația pe tabela de marcaj.

Golul victorie și cel prin care UTA nu s-a făcut de râs în fața unei echipe de Liga a IV-a a fost marcat cu patru minute înainte de final. George Neagu (86) a pornit într-o cursă solidară pe partea stângă și a finalizat cu un șut la colțul lung.

Crișul: Rusu – Toseschi, Ciornei, Viderok, C. Gâlcă, Popescu, Arsene, Dema, Covaci, Trif, Ritoski. În repriza a doua au mai intrat: Andrei Gornic, Greholea, Cati, Lăcătuș, Ponta, Rașca și Grădinaru

UTA I: Smaranda – Raț, Gornic, Giura, Șușlak – Kharbat, A. Pavel, Copil, Cărpinișan – Pop, Weller
UTA II: Cioară – Ene, Gligor, Siminic – Calvin, Lazea, Chindriș, G. Neagu – Capătă, A. Neagu, Miron

12 Jul. 2012, 12:32 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă