„Ne așteaptă o perioadă grea, dar benefică pentru a începe în forță”

Marius ANGHEL 16 Jan. 2013, 13:47 Pregătiri, amicale

Jucător ce a avut evoluții constant bune, mijlocașul de bandă stânga al celor de la FC Olt Slatina – Nicușor Bancu speră într-un parcurs mult mai bun al echipei în returul sezonului.

Jucător exponențial în lotul grupării FC Olt Slatina, tânărul mijlocaș de bandă stânga – Nicușor Bancu speră ca returul să le aducă rezultate. Slătinenii au încheiat turul dezamăgitor, acumulând doar 11 puncte, iar speranțele pentru a redresa situația din clasament sunt legate de retur. Divizionara secundă va relua pregătirile în vederea abordării celei de a doua părți a sezonului pe 21 ianuarie, sub comanda antrenorului Dan Oprescu, care a revenit la echipă în pauza competițională.

„Mai avem câteva zile de vacanță, dar programul de pregătire l-am început, luni ne reunim, urmează o perioadă grea, dar benefică pentru a începe în forță. Sperăm să obținem rezultate, să încheiem în primele șase, șapte echipe”, a declarat mijlocașul stânga, Nicușor Bancu.

„Sper să-mi ajut echipa cât mai mult și în retur”

Desemnat de multe ori jucătorul meciului în turul sezonului, Nicușor Bancu a fost cel mai utilizat component, după goalkeeper-ul Bordea, care a fost singurul integralist al echipei. Mijlocașul stânga a marcat două goluri, în urma unor acțiuni personale. Bancu speră să continue evoluțiile concludente.

„Din punct de vedere al locului pe care îl ocupăm a fost un tur slab, colectiv vorbind, dar personal sunt mulțumit de evoluțiile mele. Sper să am evoluții la fel de bune, să-mi ajut cât mai mult echipa și în retur. Într-adevăr, am acumulat foarte puține puncte, nu cred că seria a fost mai dificilă decât anul trecut, nu știu ce ne-a lipsit, poate dacă eram mai concentrați, realizam mai mult”, a mai spus mijlocașul celor de la FC Olt Slatina.

Jucătorul de bandă stânga Nicușor Bancu a bifat 1.250 de minute în tur, fiind aproape de statutul de integralist. Acesta a fost schimbat în minutul 80 al întâlnirii cu CS Mioveni, din cauza unei contuzii la gleznă.

Sursa: Gazeta Nouă

Marius ANGHEL 16 Jan. 2013, 13:47 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă