N’Doye a debutat cu dreptul la ASA!

Mihai Andries 13 Feb. 2014, 09:40 Pregătiri, amicale
N'Doye a debutat** cu dreptul la ASA!

În cel de-al doilea joc amical din cadrul cantonamentului pe care îl efectuează în Antalya, divizionara secundă de fotbal ASA Târgu-Mureș a învins miercuri cu scorul de 3-1, ocupanta locului 12 în Liga 1 din Georgia, Merani Martvili. Pentru echipa lui Ioan Ovidiu Sabău au înscris Voiculeț și Amauri.

Voiculeț a reușit o dublă în prima repriză, în urma unor acțiuni cursive finalizate din interiorul careului în minutele 20 și 36. Golul lui Amauri a fost reușit în minutul 50, pe un contraatac. În prima repriză, ASA a dominat categoric, în afara celor două goluri având și alte oportunități de a înscrie, obținând pe parcursul reprizei nu mai puțin de 8 lovituri de la colțul terenului.

În partea secundă, antrenorul mureșenilor a rulat conform obiceiului din jocurile amicale întreg lotul, cu excepția lui Bumba, care s-a accidentat în primul joc, cel pierdut duminică cu 0-2 în fața celor de la Metalurgi Rustavi, tot o reprezentantă a fotbalului din prima ligă a Georgiei.

Goluri în premieră și debuturi

De notat primele goluri în tricoul roșu-albastru a doi dintre noii sosiți, cele înscrise de Voiculeț și Amauri și debutul lui Ousmane N”Doye. În prima repriză, ASA a evoluat cu următorul 11: Botoșer – Tomozei, Gugu, Heil, Szilagyi – Hora, N”Doye, Sepsi, Buhăescu – Voiculeț, Verdeș. În repriza secundă au evoluat: Feher – Hanca, Alex. Dan, Onicaș, Vârtic – Amauri, Candrea, Ologu, Huiban- Petriș, Ceaca.

Spre finalul partidei, jucătorii celor două echipe au participat la o încăierare generală, din fericire fără urmări.

Al treilea joc al mureșenilor se dispută fără nicio zi de pauză, acesta urmând a le aduce în față, joi, 13 februarie, de la ora 11, echipa lui Mircea Lucescu, campioana Ucrainei, Sahtior Donetsk. Partida va avea loc în complexul Mardan Sport.

Articol scris de Mihai VEREȘ

Mihai Andries 13 Feb. 2014, 09:40 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă