Năvodariul a făcut instrucție cu Vâlcea

Năvodariul** a făcut instrucție cu Vâlcea

Într-un joc amical disputat azi, între două pretendente la promovare aflate în plin cantonament, Săgeata Năvodari a dispus net de CSM Râmnicu Vâlcea, scor 4-1 (3-0). Trupa lui Erik Lincar pare că nu se regăsește în amicalele din această vară și a încasat două goluri în primele șase minute, după reușitele lui Guerra și Vezan. Același Vezan a reușit dubla în minutul 35 și constănțenii au intrat la pauză cu un avantaj consistent, 3-0.

Adi Popa a redus din handicap în minutul 55, însă a fost doar un foc de paie, pentru că, peste numai două minute, Eloy a făcut 4-1. Astfel, echipa lui Cătălin Anghel, deși a suferit multe schimbări în lot în această vară, a reușit o victorie concludentă. Vâlcea și Năvodari au ca obiectiv pentru sezonul viitor promovarea în Liga I, însă vor fi în serii diferite. Vineri, 8 august este programat al doilea amical al acestei perioade pentru cei de la Săgeata, adversara dobrogenilor fiind colega de serie ACS Berceni.

VEZI O AMPLĂ‚ GALERIE FOTO DE LA SĂ‚GEATA – CSM RÂMNICU VÂLCEA

Până la finalul cantonamentului, CSM va mai disputa un alt amical, pe 8 august, cu FC Voluntari, echipă nou promovată din Liga a III-a. Până acum, în stagiul montan, CSM a pierdut două jocuri, 0-2 cu Tărlungeni și 1-4 cu Săgeata și a obținut o victorie, 3-1 cu Balotești, rezultate modeste raportate la pretențiile anunțate pentru sezonul următor.

SĂ‚GEATA NĂ‚VODARI – CSM 4-1 (3-0) Guerra, Vezan 2, Eloy / Ad. Popa

Săgeata: Gordin – Cârjă, I. Ursu, R. Damian, Bruno – Bărbulescu, Muzac – Cr. Ganea, Vezan, Eloy – Guerra. Au mai jucat Ormenișan, Dunjic, Fl. Pătrașcu, Iloie, Ed. Năstase, Nicoară, Wagner, M. Chițu, Cazan, Ciochină și Gorovei.

CSM repriza I: D. Popescu – Samson, I. Stoica, Izvoranu, I. Stancu – Ov. Popescu, V. Munteanu, Câju – C. Neagu, Codin, Orlando
CSM repriza II: Fejer – Deaconescu, I. Stoica, Cucui, Al. Ionescu – Geantă, Pițian, D. Dumitrașcu – Ad. Popa, NKongue, Ov. Mihai

Articol scris de Adi GEORGESCU
Foto: Facebook Săgeata Năvodari

Pe aceeași temă