Narcis Petre, despre adversarii „pizzerilor” din Liga 3: „E cea mai echilibrată serie din ultimii șase-șapte ani”

Narcis Petre, despre adversarii

Mama Mia Becicherecu Mic a produs ieri una dintre surprizele mari din amicalele verii. „Pizzerii”, care au ratat promovarea în B, au câștigat testul cu ACS Poli chiar pe „Dan Păltinișanu”, scor 1-0. Antrenorul Narcis Petre era foarte mulțumit după joc de prestația elevilor săi. El a vorbit și de motivația suplimentară a elevilor săi în condițiile în care au mai rar ocazia să joace pe stadionul principal Timișoarei.

Echipa din Becicherecu a fost aproape de Liga a II-a, situație în care ar fi putut evolua și ei pe „Marele oval” ce aparține de CJ Timiș. Deși au fost eliminați din Cupă cu doar două zile înainte, scor 0-3 cu UTA BD, „pizzerii” au găsit ieri seară energia de o învinge pe ACS Poli într-un joc încheiat la lumina reflectoarelor. Singurul gol al partidei a fost marcat de nou sositul Ungureanu, dintr-un penalty acordat în partea secundă.

„Sunt foarte mulțumit, din păcate meciurile acestea nu contează. Cele care a avut miză, precum cu UTA, l-am pierdut, știu că echipa e obosită, dar motivația a contat mai mult. Una e să joci ca echipă de Liga a III-a pe Dan Păltinișanu și alta e să vii din Liga I. Oricum, îi felicit pe băieți, au demonstrat că au valoare. Am spus-o dintotdeauna, numai cu seriozitate și muncă putem realiza ce ne-am propus. ACS Poli e o echipă foarte bună, care a împărțit lotul în două, nu e echipa titularilor, fac parte din lotul lui Poli. Le doresc să promoveze, pentru că Timișoara are nevoie de o echipă în Liga I. Avem nevoie și de o echipă de Liga a II-a unde să crească tinerii din oraș”, a declarat Narcis Petre, tehnicianul care l-a înlocuit pe Sorin Bălu în funcție după plecarea acestuia la Caransebeș.

Serie de foc

Mama Mia va avea în acest an un campionat sensibil mai puternic, mai ales că numărul de serii s-a redus. Astfel, timișenii vor lupta alături de arădenele Sebiș sau UTA BD, precum și împotriva Hunedoarei, o veșnică pretendentă la promovare. „E cea mai echilibrată serie din ultimii șase-șapte ani, sunt patru-cinci echipe care pot să tragă la promovare. Spre deosebire de anul trecut, când am avut un culoar și o singură echipă contracandidată, FC Caransebeș, care a investit mult, și a și promovat. Noi sperăm să câștigăm cât mai multe meciuri, dacă reușim înseamnă că avem valoare, dacă nu, ne pregătim și vedem ce iasă. Obiectivul nostru e locurile 1-6”, a adăugat Narcis Petre.

Deși la un moment dat se vorbea chiar de un colaps al echipei, Mama Mia a pierdut puțin jucători în această vară. Rusu și Centea au ales Caransebeșul, în timp ce la capitolul veniri figurează nume precum Cădariu (Auto Tim.), Ungureanu (Hunedoara), C. Doană (Muncitorul) sau Steop (C-sebeș).

Sursa: Sport9

Pe aceeași temă