Napoli nu compară U Craiova cu Rapid: „Noi suntem vii și rămânem vii!”

Napoli nu compară U Craiova cu Rapid:**

La finalul partidei amicale de miercuri de la Bradu, antrenorul FC Universității, Nicolo Napoli a vorbit despre situația în care se află echipa sa în acestă iarnă.

„Suntem la primul joc și sunt mulțumit de băieți. Am jucat în sfârșit pe un teren bun, după două săptămâni de pregătire pe zăpadă. Suntem pregătiți de campionat și încercăm să ajungem în play-off și să câștigăm campionatul. Nu am putut să îmi formez o părere despre jucătorii nou-veniți. Vom discuta de-abia după următoarele partide. Din păcate, Lițu s-a lovit la genunchiul drept, acolo unde a mai fost operat. Nu știu acum cât e de grav… vom vedea. Sunt probleme financiare, dar știam de ele de la începutul campionatului. Acum ne pregătim pentru începerea sezonului. Nu se știe unde vom juca. Așa a fost tot acest campionat. Nu mă întrebați de fuziunea cu cealaltă echipă din Craiova, nu mă interesează asta! Noi nu suntem ca Rapid, un mort care umblă, noi suntem vii și rămânem vii!”, a declarat Napoli.

La rândul său, antrenorul lui Atletic Bradu, Adrian Neaga s-a declarat și el mulțumit de evoluția jucătorilor săi: „Craiova este o echipă bună, în formare. Eu sunt mulțumit de echipa mea. am avut ocazii și noi, dar până la urmă experiența și-a spus cuvântul”

Jucătorii au încredere în Condescu

Fotbaliștii Universității speră ca situația financiară a echipei să se rezolve odată cu venirea lui Marian Condescu. Mădălin Ciucă asteaptă astfel ca lucrurile săs e rezolve până la începerea campionatului.

„Suntem de-abia la primul meci de pregătire, așa că nu putem spune prea multe. E clar însă că mai sunt multe de pus la punct. Sperăm încă ca până la începerea campionatului să ajungem la potențial maxim și să începet sezonul bine. A fost destul de greu acest prim meci, în condițiile în care noi ne antrenăm prin Craiova, pe teren mic, prin parc…Nu e ușor pentru noi! Noi nu suntem ca Rapid, un mort care merge. Eram așa, dar prin venirea d-lui Condescu sperăm ca lucrurile să revină la normal și să se rezolve problemele financiare” a declarat după meciul de la Bradu, Ciucă.

Articol scris de Silviu MIHAI

Pe aceeași temă