Nagy: „Sunt inteligenți, nu vor fi probleme”

22 Jan. 2012, 12:47 Pregătiri, amicale
Nagy:** „Sunt inteligenți, nu vor fi probleme

În turul campionatului, Florin Hidișan a fost utistul cu cel mai mare bagaj tehnic, el fiind cel care a ordonat jocul echipei sale de la mijlocul terenului în sus. Odată cu revenirea lui Bogdan Mara în „alb-roșu”, „Hidi” nu mai este neapărat prima „vioară” și asta s-a văzut și în primul meci în care cei doi fotbaliști s-au aflat pe teren pentru „Bătrâna Doamnă”.

Prima „scânteie” a apărut la faza penalty-ului obținut de Purece, în partida amicală disputată ierii cu maghiarii de la Szeged. Hidișan s-a repezit să pună rapid mingea pe punctul cu var, dar Mara l-a dat la o parte și a executat cu sânge rece lovitura de la 11 metri. Deși, în general, au conlucrat bine, au mai fost faze la care Bogdan Mara i-a reproșat colegului său că nu dă drumul mai repede la minge, dar același jucător a ținut să precizeze că nu există nicio problemă între ei.

„Am revenit la Arad cu gândul de a o ajuta cât pot eu de mult pe UTA să revină acolo unde îi este locul, în Liga 1 și de aceea mi-am dorit mult să înscriu chiar și în acest amical. I-am luat mingea lui Hidișan fiindcă am înscris o grămadă de goluri din penalty și mi se părea normal să bat eu. De aici și până a se spune că am ceva cu Hidi e cale lungă. Suntem prieteni, am jucat destule meciuri împreună și o vom face și pe viitor pentru binele UTA-ei. Hidișan are calități fotbalistice extraordinare și dacă va înțelege că nu întotdeauna e necesar să țină prea mult de minge, atunci echipa va avea și mai mult de câștigat de pe urma jocului său. Eu zic că veți vedea un Hidișan mai bun în retur”, a punctat Mara.

Și Roland Nagy și-a exprimat punctul de vedere despre „conviețuirea” dintre cei doi fotbaliști. „Poate și eu mi-aș fi dorit să bat acel penalty, nu văd unde e problema, mai ales că în meciurile oficiale nu se va mai întâmpla așa ceva. Atât Mara, cât și Hidișan, sunt jucători de valoare, cu personalitate și își doresc să-și ajute cât mai mult echipa la care evoluează. Mulți antrenori și-ar dori să aibă astfel de fotbaliști. Sunt inteligenți, nu va fi nicio problemă să joace și să dea cel mai bun randament împreună”, a afirmat „principalul” arădenilor.

sursa: Sport Arad

22 Jan. 2012, 12:47 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă