Nagy și-a văzut noile achiziții într-un meci-școală! Neagu a fost golgheter

12 Jan. 2012, 13:24 Pregătiri, amicale
Nagy și-a văzut noile achiziții într-un meci-școală!** Neagu a fost golgheter

Miercuri după-amiază, staff-ul tehnic utist a programat un meci-școală în familie, pe sinteticul de la „Șega”. Cu noi veniții Bucur și Neagu în lot, utiștii a fost împărțit în două echipe: verzii: Cioară – Calvin, Pocuca, Gligor, Siminic – Gâlcă, Ignea, Hidișan, Neagu – Miron, Bucur și portocaliii: Sebastian (un portar de 22 de ani aflat în probe) – Raț, Mocanu, Pascariu, Cărpinișan – Bălan, Muscă, Caldarola, Nădăban – Purece, Capătă.

„Verzii” au dominat prima parte de la un capăt la altul, iar golurile au curs pe bandă rulantă. Mai întâi, Florin Hidișan a deschis scorul cu un șut superb, din voleu, de la 25 de metri, mingea oprindu-se în vinclu porții apărate de tânărul Sebastian. A urmat reușita lui Miron pentru 2-0, pentru ca același tânăr atacant să se afle la originea golului cu numărul trei, reușit de Neagu, care a reluat cu capul la colțul lung o centrare trimisă de Gâlcă. Noua achiziție a arădenilor a arătat o mare poftă de joc, el înscriind golul cu numărul patru, tot cu capul. Până la pauză a mai punctat și Bucur, cu un șut sec sub transversală.

În partea a doua și-au făcut apariția pe teren Bodea – Gornic, SuSlak și Vărdaru, care i-au înlocuit pe Cioară, Gâlcă, Mocanu și Hidișan. Roli Nagy a decis să amestece echipele, astfel că Nădăban a ajuns să puncteze pentru „verzi” cu un șut din interiorul careului. Ultima reușită, cea de 7-0, i-a aparținut aceluiași Neagu, care a realizat hattrick-ul cu o execuție superbă, de la 20 de metri.

Roli Nagy i-a strigat în glumă fundașului stânga să își păstreze golurile și pentru campionat, atunci când se va juca pe puncte. Menajați au fost portarii Amadio și Smaranda, care au efectuat miercuri doar un antrenament sub comanda lui Dan Țapoș. Așadar, noile achiziții ale „textiliștilor” au venit deja cu un plus, cu mențiunea că Bucur a arătat că îi place mai mult jocul la mijlocul terenului, venind mult să primească și să filtreze baloanele, decât cel în linia de atac. Pe lângă golul marcat, fostul turdean a nimerit o dată și transversala.

Sursa: Sport Arad

12 Jan. 2012, 13:24 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă