Nagy: „Nu ne putem mulțumi cu puțin”

08 Mar. 2012, 00:27 Pregătiri, amicale
Nagy:**

Roland Nagy nu putea fi mulțumit după amicalul de dimineață cu Millenium Giarmata, pierdut cu 2-1. Tehnicianul arădean a lăsat de înțeles că aștepta mai mult în special de la câțiva jucători cu pretenți.

„Nu ne putem mulțumi cu puțin, sigur că sunt nemulțumit, pentru că aștept mai mult în special de la jucătorii cu pretenții, care au evoluat destule minute în turul de campionat. Să nu uităm că în teren au fost Varga, Bălan sau Siminic, nu a fost chiar o garnitură secundă. Am dorit să fie o zi plină pentru tot lotul lărgit, cu cei de la echipa a doua, în care am dorit să le oferim tuturor șansa de a juca”, a declarat antrenorul Roland Nagy.

Legat de anularea amicalului cu Poli, Roli Nagy regretă faptul că nu a putut lega un amical puternic, cu o săptămână înaintea debutului de retur: „Un amical cu Poli era foarte benefic din punct de vedere sportiv, restul problemelor nu le comentez, pentru că nu este treaba mea. Dar era important să jucăm un meci puternic, mai ales că la revenirea din Antalya ne-am pregătit mai mult pe sintetic și am fost nevoiți să ne schimbăm total programul. Per total, un amical UTA-Poli face întotdeauna plăcere.”

Sursa: Sport Arad

08 Mar. 2012, 00:27 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă