Nagy, după amicalul pierdut cu Szeged: „Trebuie să ne trezim și să ne gândim doar la victorii”. UTA are un nou antrenor cu portarii

Marius ANGHEL 11 Feb. 2016, 10:35 Pregătiri, amicale

Chiar dacă s-a exprimat ceva mai bine în teren decât în precedentele trei amicale și i-au și condus în două rânduri pe cei de la Szeged 2011, UTA s-a întors învinsă din Ungaria, scor 2-3. Dincolo de utilitatea antrenamentului prin joc, Roland Nagy a vorbit puțin și de factorul psihic, spunând că echipa sa nu trebuie să accepte atât de ușor un rezultat negativ.

Totodată, antrenorul „alb-roșiilor” a recunoscut că echipa sa are probleme pe cele două benzi, dar și în apărare din moment ce s-au încasat trei goluri. „A fost un joc cu două reprize bune, în special a doua, din punct de vedere al jocului și ocaziilor. Am avut avantaj, am ratat mult, dar am luat trei goluri, aici e o problemă. Suferim pe margini, mă interesează să nu mai primim așa ușor goluri și ca, din multele ocazii pe care le avem, să înscriem mai mult, să avem sânge rece în fața porții. E o înfrângere, trebuie să ne trezim și să ne gândim doar la victorii. Am avut 2-1, apoi parcă am acceptat această înfrângere, chiar dacă au fost și greșeli de arbitraj. Important e să scoatem ce e pozitiv din acest joc și să ne îndreptăm încet-încet spre jocurile oficiale”, a spus Roland Nagy la finalul partidei de la Gyula, cu Szegedul.

Țapoș e din nou antrenor cu portarii la UTA. Huțan a renunțat din motive personale

Altfel, după Marius Bortiș în urmă cu o lună de zile, Sebastian Huțan este cel de-al doilea membru al staff-ului tehnic utist care părăsește echipa în această iarnă.

Tânărul antrenor cu portarii, care de-a lungul carierei sale a mai evoluat, pe lângă UTA, la Sheriff Tiraspol, Dinamo Moscova, FC Vaslui sau Universitatea Cluj, le-a comunicat de câteva zile conducătorilor că dorește să se retragă, iar miercuri „divorțul” a devenit oficial.

„Din motive de ordin personal, am decis să plec de la UTA. Nu sunt supărat pe nimeni, dimpotrivă. Au fost doi ani și jumătate frumoși pentru mine, chiar doresc să le mulțumesc lui Alexandru Meszar și lui Roland Nagy pentru posibilitatea de a face parte din acest proiect frumos al fotbalului arădean. Am încercat să-mi fac treaba cât am putut eu mai bine, acum las portarii pe mâini bune. Am vorbit cu nea” Dan Țapoș, mentorul meu și un antrenor care nu mai are nevoie de nicio prezentare și mi-a spus că a acceptat oferta clubului. Îi doresc mult succes atât lui, cât și restului echipei. Sper să o revedem cât mai repede pe UTA din nou în Liga 1, acolo unde îi este locul”, a declarat Huțan, care a fost pe „baricade” din prima zi a noului proiect din jurul echipei embleme a Aradului, promovând cu „alb-roșii” în ligile trei și doi.

Așadar, Dan Țapoș revine în „alb-roșu” după trei ani de zile, timp în care s-a ocupat de goalkeeperii de la Atletico, Frontiera Curtici și, pentru scurt timp, și de cei de la Național Sebiș. Țapoș s-a născut pe 2 ianuarie 1969 și a apărat la UTA, Motorul Arad sau West Petrom Pecica.

Sursa: Sport Arad

 

 

Marius ANGHEL 11 Feb. 2016, 10:35 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă