Nae „și-a bătut” fostul antrenor

22 Jul. 2009, 20:58 Pregătiri, amicale
Nae

Într-un meci amical disputat ieri, la Bușteni, echipa de Liga a II-a, Petrolul Ploiești, a pierdut, în mod surprinzător, întâlnirea cu Petrolistul Kaproni Boldești, după ce în primul meci de verificare dintre cele două combatante, disputat la începutul pregătirilor de vară, ”găzarii” au făcut scor: 5-1!.

 

De această dată, gruparea de eșalon inferior a câștigat cu scorul de 2-1, ambele reușite ale elevilor pregătiți de Dragoș Mihalache au fost izbutite de către atacantul Decebal Nae, fotbalist care aparține echipei Astra Ploiești. Nae a marcat în minutele 26 și 67, profitând de două ezitări în defensiva trupei antrenate de Vivi Răchită. La primul gol al lui Nae, Marcu a încercat să pasese spre propriul portar, dar mingea a fost interceptată de atacantul de la Kaproni, în timp ce la a doua reușită a echipierilor de la Boldești a greșit fostul internațional al României: Pompiliu Stoica.

 

Pentru petroliști, golul de onoare a fost izbutit de către atacantul Liviu Mihai, care în minutul 38 a profitat, de asemenea, de o indecizie în defensiva grupării de Liga a III-a.
Interesant este faptul că Nae a fost adus la Astra Ploiești la începutul sezonului 2008-2009, chiar de către actualul antrenor al Petrolului, Vivi Răchită. Atunci a fost transferat de la echipa de Liga B Prahova, Dero Ploiești, după ce în sezonul precedent marcase 46 de goluri pentru gruparea prahoveană de eșalon inferior, în 25 de jocuri! Deși nu avea experiență la nivelul Ligilor a III-a sau a II-a, Răchită a avut curajul să-l încerce pe scena celui de-al doilea eșalon fotbalistic al țării, iar în cele opt mecuri jucate nu a marcat niciun gol, reușind, totuși, un ”assist”.
 

 

PETROLUL PLOIEȘTI – PETROLISTUL KAPRONI BOLDEȘTI 1-2 (1-1)

 

Arenă: ”Caraimanul”, Bușteni. Asistență: circa 100 de spectatori.

Au marcat: L. Mihai (38)/D. Nae (26, 67).

 

PETROLUL: Iorga – Marcu (27 Mihuț), Hong (46 Stanca), M. Tudor, P. Stoica – Minciună, Cr. Vlad (63 Hoprich) – Năstase (50 Mitrea; 61 Arnăutu; 70 Steriu; 77 Năstase), L. Mihai, Elek – Arnăutu (46 Cl. Dumitrescu). Antrenor: Valeriu Răchită.

PETROLISTUL: G. Șerban (46 Ed. Voicu) – Puchea, S. Ciobanu (46 R. Lungu), C. Ionescu (46 Al. Ștefan), Dobrinoiu (46 Defta) – Gherghe (46 Bociu; 85 Mirea), Micu, Secrețeanu, Bridinel (58 O. Gheorghe) – Nica (60 Paraschiv), Nae (79 Catrinoiu). Antrenor: Dragoș Mihalache.

Arbitri: Ciprian Geambazu – Mihai Coman și Romulus Sprânceană (toți, din Bușteni).

 

Articol scris de Marian DIMA și Cristi Damian
 

22 Jul. 2009, 20:58 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă