Mureșul Deva, egal cu Național Sebiș

07 Feb. 2009, 18:50 Pregătiri, amicale
Mureșul Deva, egal cu Național Sebiș

Mureșul Deva rămâne fără victorie și gol marcat în 2009 și după cel de-al doilea meci amical disputat de la reluarea pregătirilor. După remiza albă cu CSM Sebeș (Liga a III-a, Seria a V-a), "alb-roșii" nu au reușit să înscrie nici în partida disputată, astăzi, în deplasare pe trenul formației din liga a treia, Național Sebiș.

 

Deși, admite că îl neliniștește faptul că elevii săi rateaz mult antrenorul Mureșului Deva, Gheorghe Barbu spune că altul a fost scopul testului cu orădenii.

"Am vrut să văd dacă sunt în formă fizică la care eu mă așteptam. Băieții au jucat la Sebiș după ce joi și vineri au avut câte două antrenamente în fiecare zi – fizic în sală și alergare. Sunt mulțumit de potența fizică pe care au arătat-o în timpul meciului. Totuși, ratăm foarte mult și nu e bine. În continuare va trebui să lucrăm mai mult la relațiile de joc și finalizare", a spus Barbu.

Mureșul a început meciul cu trei nume noi în "primul 11": portarul Pârvu, Albinaru și Bajko plus juniorii A. Doboș și Savin. Pe parcursul jocului au mai intrat alți doi jucători sosiți în această iarnă sub Cetate: Florea și Mila.

Mureșul Deva va susține următorul meci amical, miercuri, la Lugoj cu CFR Timișoara.


Național Sebiș  – Mureșul Deva 0-0

Mureșul: Pârvu – A. Doboș, Dosan, Vârtic, Savin – J. Vajda, Albinaru, Sătmar, Pribac – Bajko, Lintaru. Antrenor: Gheorghe Barbu. Au mai jucat: Rahoveanu – Florea, A.Vajda, Grigoruță, Bițiș, Mila.

Articol scris de Sami Tamaș
 

07 Feb. 2009, 18:50 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă