Mureșul Deva a clacat în primul amical, 1-3 cu Bihor

22 Jul. 2009, 18:34 Pregătiri, amicale

 

Echipa de ligă secundă Mureșul Deva a pierdut, miercuri, primul meci test al verii pe teren propriu cu scorul de 1-3 în fața formației FC Bihor.

 

"A fost debandadă". Așa a caracterizat, la final, antrenorul gazdelor, Gheorghe Barbu, prestația echipei sale din repriza secundă a amicalului cu FC Bihor după care a anunțat că zilele următoare vor sosi la Deva mai mulți jucători cu experiență pentru a completa posturile deficitare din echipă. "Mai întâi trebuie să ne facem lotul și după aceea să lucrăm la relațiile de joc. Nu mai avem timp pentru a face experiențe de genul celei de azi când am trimis pe teren jucători al căror nume nu spune nimic la nivelul ligii secunde", a mai spus Barbu

 

Egalitate la pauză

Unicul gol al gazdelor a fost marcat de atacantul Bajko Barna în ultimul minut al primei reprize, când din careul mic a împins în poartă mingea centrată de pe dreapta de Elod Vajda.

 

În minutul 26, orădeanul Lukacs a deschis scorul cu o lovitură de cap din 7 metri din centrarea lui Lupașcu. În repriza a doua antrenorul Mureșului, Gheorghe Barbu, a trimis pe teren 4 juniori aflați în probe după care a urcat în tribună pentru a-și dirija echipa, însă a văzut cu elevii săi au mai încasat încă două goluri: Lupașcu a trimis cu latul la colțul lung (’47), iar Sanda a închis tabela cu un șut de la 10 metri (’80).

 

 

MUREȘUL DEVA: 1 (1)
FC BIHOR: 3 (1)

Au marcat: Bajko (’45) / Lukacs (’26), Lupașcu (’49), Sanda (’80)

 

Mureșul: Horvat – Pistol (’20 Salamon), Zaiați, I. Florea, A. Bud – Grigoruță, Sătmar, Golguț (’33 Lintaru), Al. Lazăr – E. Vajda, Bajko. Antrenor: Gheorghe Barbu.
Au mai jucat: I. Pârvu – Dosan, J. Vajda, Cârstoiu.

 

FC Bihor: Pascal – Târcă, Ambruș, Tânc, Dianu (’20 Kelemen) – Opriceană, C. Străuț, Andor, Bucur – Lukacs, Lupașcu. Antrenor: Ioan Petcu.
Au mai jucat: Fildan – Ban, Fl. Pop, Sanda, Cozma, Balla.

 

Stadion: "Cetate" Deva. Spectatori: 50.

Articol scris de Sami Tamaș
Foto: Traian Manu (Deva)

 

22 Jul. 2009, 18:34 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă