„Muncitorii” au câștigat împotriva jucătorilor testați de Pană!

Marius ANGHEL 23 Jan. 2014, 15:30 Pregătiri, amicale

Înaintea cantonamentului din Antalya, pentru care nu și-au stabilit încă adversarii, rosso-nerii susțin o serie de meciuri amicale pentru ca antrenorul Marian Pană să se decidă asupra lotului cu care va aborda returul de campionat.

Primul adversar ieșit în calea rosso-nerilor a fost Muncitorul Reșița, echipă clasată pe locul opt în seria a IV-a a Ligii a III-a. Băieții lui Viorel Lolea i-au administrat Metalului o înfrângere la limită, cu 1-0.

Marian Pană a preferat să trimită în teren jucătorii veniți în probe. Printre remarcații lui Pană s-au aflat reșițeanul Vădrariu, Vișan și Dragu, ambii veniți de la CS U Craiova, și Mureșanu, de la Poli Timișoara. De asemenea, în cantonament au intrat și trei jucători sârbi, unul din ei evoluând la liderul la zi din Superliga din Kosovo.

„În cursul acestei săptămâni mă voi decide asupra lotului. Cert este că avem de unde alege, sunt mulți jucători în probe, toți sunt tineri cu calități fantastice. Le-am dat ocazia să îmi arate ce pot și zic eu că m-au mulțumit pe deplin. Și-au făcut toți treaba, au stat bine în teren, dar din păcate unii dintre ei trebuie să plece. Urmează să mai susținem un amical sâmbătă dimineață, unde voi testa absolut tot lotul de jucători”, a declarat Marian Pană la finalul meciului pierdut astăzi.

Muncitorul Reșița a început meciul cu Metalul în formula: Giurcanu, Rarinca, Vișatovici, Beică, Pitaru, Costachi, Mezin, Doană, Țimbota, Beloescu, Oncică. Antrenorul Viorel Lolea i-a mai trimis în teren pe Bogdan Lolea, Dumitrică, Gușcă, Bobină, Boltașu, Cl. Cărăgin, Sturzu, Lazarovici.

VEZI o GALERIE FOTO de la amical

Rosso-nerii vor susține sâmbătă dimineață, cu începere de la ora 11:00, un amical împotriva surprizei din acest sezon al Cupei României, Ripensia Timișoara, echipă ce evoluează în Liga a V-a.

 

 

Marius ANGHEL 23 Jan. 2014, 15:30 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă