Mulți, da’ buni! S-a reunit și CFR Simeria

12 Jan. 2012, 12:40 Pregătiri, amicale
Mulți, da' buni!** S-a reunit și CFR Simeria

Antrenorul Marius Opric a avut 25 de jucători ieri, la primul antrenament din 2012. Niciun absent și niciun transfer față de lotul cu care CFR Simeria a încheiat prima parte a campionatului pe locul 3 în C5. „Niciun jucător nu și-a exprimat dorința să plece. Continuăm împreună”, a anunțat Opric. Cât despre transferuri, nici nu se pune problema. „Vom încerca să descoperim și să aducem la echipă doar jucători tineri și talentați din zonă, pe care să-i formăm”, a mai spus tehnicianul.
Altfel, „feroviarii” au fost înștiințați despre programul de pregătire pe care îl vor urma până pe 2 martie, când este programat primul joc din retur.

Programul, zi cu zi

Până la sfârșitul lunii, mai exact până pe 28 ianuarie, Vișan și compania se vor antrena pe plan local, urmând ca în perioada 29 ianuarie – 11 februarie să efectueze un cantonament centralizat într-o locație care urmează a fi stabilită.

Seria meciurilor test va fi deschisă de jocul cu Jiul Rovinari (locul 3 în C4), programat pentru 21 ianuarie, urmat de confruntările cu Unirea Alba Iulia (locul 6 în B2), în 28 ianuarie, cu FC Cisnădie (locul 2 în C4), în 18 februarie, cu colega de serie Național Sebiș (locul 12 în C5), plus dubla cu conjudețeana Jiul Petroșani (locul 7 în C5), stabilite a se disputa tur-retur în 22 și 25 februarie.

„Între jocurile stabilite deja vom încerca să susținem alte câteva meciuri în compania unor formații din Liga a IV-a Hunedoara, cum ar fi Retezatul Hațeg, Victoria Călan sau altele”, a declarat Marius Opric.

Lotul CFR-ului Simeria prezent la reunire

#Portari: Vasile Marius Iancău, Cosmin Dragotă, Răzvan Emanuel Gheață, Andrei Raț;
#Fundași: Emil Vîrtan, Andrei Stroia, Adrian Ioan Dosan, Alexandru Ioan Păduraru, Bogdan Ioan Buta, Florin Ungureanu, Bogdan Lazăr;
#Mijlocași: Alexandru Ivașcu, Andrei Șoit, Andrei Făgărășanu, Bogdan Ovidiu Găceanu, Constantin Vișan, Ciprian Adrian Pepenar, Radu Bobelică, Vlad Alexandru, Darius Gheorghe Uibariu, Ionuț Pop;
#Atacanți: Daniel Dăscălescu, Andrei Dan Suciu, Flavius Nicolae Chelariu, Raul Alexandru Lintaru.
#Antrenor principal: Marius Opric. Antrenor secund: Marius Păcurar.

Articol și foto de Sami Tamaș

12 Jan. 2012, 12:40 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă