Metalurgistul Cugir poate urca azi pe locul 1: „Putem bate la Turda”

Marius ANGHEL 27 Sep. 2013, 16:02 Stiri
Metalurgistul Cugir poate urca azi pe locul 1:**

Vineri, de la ora 17.00, AFC Arieșul 1907 Turda primește vizita metalurgiștilor din Cugir pe stadionul municipal din Turda. În cele patru etape disputate elevii lui Marius Pașca au bifat 3 remize, aflându-se pe locul 9. De cealaltă parte, cugirenii, din postra de echipă nou promovată, spre surprinderea multora au bifat în acest debut de sezon 3 victorii și o singură înfrângere, ocupând poziția a doua în clasamentul seriei.

Sub comanda lui Marius Opric, cugirenii vor să obțină la Turda victoria cuui gândul că se pot instala în fotoliul de lideri. ,,Abordăm fiecare meci cu gândul la victorie, deci și implicit cel de la Turda. Dacă vom juca la nivelul așteptat vom putea lua puncte de oriunde jucăm. Principalele probleme sunt la noi în grădină, nu cele cauzate de forța adversarului”, declară Marius Opric.

,,Vom aborda acest joc cu maximă seriozitate pentru a obține prima victorie din acet sezon. Spre ca jucătorii să realizeze faptul că trebuie să aibă atitudine, să respecte sarcinile de joc pentru a putea obține maxim din această partidă. Este destul de greu după cele trei remize și o înfrângere să bifăm prima victorie din acest sezon, dar nu este imposibil” a declarat tehnicianul Maris Pașca .

După toate probabilitățile, Pașca abordează partida cu Metalurgistul Cugir cu același lot ca în meciul cu Unirea Dej:  Vaida, Pampea – Mocan, Popa, Muscă, Siecoban – Maior, Grecu Câmpean, Văscan, Morar, Boroștean, Moțet, Muntean, Șoancă, Baciu

De cealaltă parte, Marius Opric a optat pentru următorul lot de jucători:
Lăncrănjan, Tiut, Șuvaina, Radu, Tăban , Ianc, Buta, Man, Neagu, Șuteu, Lupșan, Trășcan, Itu, Cîrstea, Iovănescu, Negură, D. Grozav și Ispas    
 
Arbitrează o brigadă maramureșeană compusă din Șuta Adrian, Tarba Gheorghe Vasile și Sava Ionuț (toți din Baia Mare), supervizați de Zgovancu Marius (Târgu Jiu) și Cioloboc Horatiu (Târgu Mureș).  

Articol scris de Ioan MOCAN

Marius ANGHEL 27 Sep. 2013, 16:02 Stiri
Pe aceeași temă