Jucătorii Hunedoarei, sancționați drastic de FRF după scandalul de la Pâncota

Marius ANGHEL 22 May. 2013, 14:47 Stiri
Jucătorii Hunedoarei, sancționați drastic de FRF** după scandalul de la Pâncota

3 jucători și antrenorul echipei de pe Cerna au fost suspendați de către FRF, după incidentele de la Pâncota

FC Hunedoara a mai primit o lovitură, dar aceasta era o surpriză doar pentru naivi. După ce că au fost bătuți, la propriu și la figurat, la Pâncota, hunedorenii au mai primit și alte sancțiuni de la Federația Română de Fotbal (FRF).

Se poate face recurs

În ședința de ieri a Comisiei de Disciplină a federației de specialitate, clubul FC Hunedoara a fost sancționat în urma incidentelor petrecute la sfârșitul jocului cu Șoimii Pâncota, de acum două etape, pierdut de echipa patronată de Alina State cu 1-0. Jucătorii Cosmin Dragotă, Andrei Făgărășanu și Bogdan Găceanu au primit 12 etape de suspendare, antrenorul Marius Opric nu va putea conduce echipa de pe margine timp de trei runde, iar clubul a fost amendat cu 7.400 de lei.

FC Hunedoara poate face recurs, dar, chiar dacă vor fi reduse aceste pedepse, șansele de promovare sunt ca și compromise.

În urma rezultatului de la Pâncota, coroborat și cu celelalte eșecuri din retur (tot 0-1 la Satu Mare și la Cs Oșorhei, precum și remiza albă de la Seso Câmpia Turzii), la care se adaugă și egalul de pe teren propriu, din ultima rundă, 1-1 cu Unirea Dej, Hunedoara, după ce a avut un avans și de 12 puncte față de Olimpia Satu Mare, a ajuns la trei „lungimi” în spatele „nordicilor” și doar o minune îi mai poate asigura promovarea în Liga a II-a.

Astfel, pentru promovare, Hunedoara trebuie să învingă în ambele jocuri pe care le mai are de disputat, în deplasare, la Sănătatea Cluj, și acasă, cu FC Zalău, iar Olimpia să piardă, pe propriul teren, cu Național Sebiș, pentru că sătmărenii vor câștiga, la masa verde, cu 3-0, partida din ultima etapă, de la FCM Turda, clujenii retrăgându-se din campionat. Dacă se va produce minunea, cele două echipe vor fi la egalitate de puncte, FC Hunedoara fiind avantajată atât de golaveraj, cât și de rezultatele directe cu Olimpia Satu Mare (2-0 și 0-1).

Sursa: Ziarul Hunedoreanului

Marius ANGHEL 22 May. 2013, 14:47 Stiri
Pe aceeași temă