Multe necunoscute la reunirea arădenilor

08 Jan. 2012, 20:43 Pregătiri, amicale
Multe necunoscute** la reunirea arădenilor

La ora 10:30 a dimineții de mâine toți fotbaliștii „Bătrânei Doamne” se vor revedea în vestiarul arenei din Calea Aurel Vlaicu pentru prima zi de muncă din noul an. Arădenii pleacă la un drum ce se dorește a fi încheiat cu o promovare în Liga 1, fie și de pe poziția a treia, cea mai la îndemână, având în vedere că Bistrița și Poli se află la 13 puncte în față.

Pentru asta, utiștii au pregătit o selecție scrupuloasă, câteva achiziții de marcă și o pregătire draconică ce începe mâine la Arad cu prima fază. În următoarele două săptămâni, „alb-roșii” se reacomodează cu efortul, vor face vizitele medicale, iar Roland Nagy și Dan Stupar vor fi nevoiți să trieze din cei aproximativ zece fotbaliști care vor sosi în probe.

Până una alta, la reunirea de mâine, în afara fotbaliștilor care au terminat turul în „alb-roșu” sunt așteptați câțiva tineri de perspectivă. „Sper să vină Cărpinișan (FOTO, în centru), un mijlocaș de 19 ani, care la 16 ani era piesă de bază la Sânnicolaul Mare, în Liga a 3-a. Ultima oară a evoluat la Brănești, nu l-am mai văzut demult, dar mi-au plăcut calitățile și atitudinea sa acum trei ani. Mai așteptăm doi jucători care au fost pe la Ceahlăul, un mijlocaș și un fundaș central, un mijlocaș american și pe israelianul de la CFR Cluj, care, însă, s-ar putea să nu ajungă decât marți sau miercuri”, a precizat Dan Stupar, antrenorul secund al „alb-roșiilor”.

Dintre numele importante de pe lista de achiziții a „textiliștilor”, niciunul nu a confirmat cu certitudine prezența la reunirea de luni. Cele mai mari șanse să ajungă le are Cătălin Bucur, fotbalist cu care arădenii s-au înțeles demult, dar s-ar putea să mai fie reținut de probleme la Turda. De asemenea, la prima mișcare a lui 2012 s-ar putea băga și Bogdan Mara, chiar dacă valorosul atacant s-ar putea să nu rămână, până la urmă, în „alb-roșu”.

Sursa: Sport Arad

08 Jan. 2012, 20:43 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă