Monac absentează nemotivat, Chindriș s-a accidentat

Marius ANGHEL 27 Jul. 2013, 11:50 Pregătiri, amicale
Monac absentează nemotivat,** Chindriș s-a accidentat

Din cea de-a doua zi de pregătire în Calea Aurel Vlaicu echipa a încăput din nou pe mâna lui Adrian Falub și Marius Suller. Cei doi au revenit de la Cluj mai mult pentru a oferi credibilitate acestei reuniri fără prea mult suport în conturile clubului. La treabă s-au prezentat și Dan Stupar și Dan Țapoș, acesta din urmă având doi noi elevi pe nume Horvath și Pogacics.

Au fost 15 jucătorii de câmp care au transpirat vineri seara și anume: Lazea, Raț, Neagu, Bîrză, Zanardini, Selagea, Dulcea, Ion, Ivănică, Cârstoiu, Briceag, Firțulescu, George Roșca (mijlocaș central de la FC Argeș), Andrei Șulea (atacant de la FC Bihor) și Vârtaci, un fost junior utist plecat în ultimii ani în Australia.

Deși a promis că se va prezenta la programul echipei cu care se află sub contract, Cristian Monac a absentat încă odată nemotivat. Marius Chindriș are o problemă la gleznă, în timp ce alți doi fotbaliști de la Atletico (sau mai bine spus, UTA Bătrâna Doamnă) solicitați în Calea Aurel Vlaicu, Hlistei și Bulza, nu au ajuns încă sub comanda lui Falub.

Utiștii se mai pregătesc și sâmbătă dimineață, iar duminică vor avea liber. De luni sau marți, datele problemei ar trebui să se schimbe dacă Adrian Marțian va ajunge în sfârșit la Arad și-și va deschide punga și pentru alte achiziții, dar și pentru achitarea unei părți a restanțelor și stingerea datoriilor la Stat. Altfel, Catanzariti vorbește tot mai răspicat despre varianta insolvenței.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 27 Jul. 2013, 11:50 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă