Mogoșanu își vede noile achiziții cu Măciuca

Publicat: 20 Jan. 2012, 14:06 Actualizat: 20 Jan. 2012, 14:08 Pregătiri, amicale
Mogoșanu  își vede noile achiziții cu Măciuca

Fotbalul revine pe stadionul „Metalurgistul”. Sâmbătă, suporterii grupării slătinene vor avea posibilitatea să-i vadă la lucru pe „aluminiști”, în primul meci amical ce se va disputa cu începere de la ora 11.00, în compania formației de Liga a III-a Damila Măciuca.

Alro Slatina deschide seria jocurilor de pregătire programate în această perioadă cu un meci în care vor avea ca adversar formația din eșalonul al treilea Damila Măciuca. Suporterii vor avea ocazia să vadă la lucru noile achiziții, Boroiban, Vigariu și Săceanu, dar și vechii componenți.

„Este important să integrăm în lot jucătorii nou-veniți”

Antrenorul grupării Alro, Daniel Mogoșanu, va trimite pe teren toți jucătorii pe care-i are la dispoziție în amicalul cu formația vâlceană. Acesta speră ca jucătorii transferați în această iarnă să se acomodeze cât mai repede cu stilul de joc al echipei.

„Este o perioadă de pregătire, avem un program bine structurat, nu sunt prea multe lucruri de spus în perioada aceasta. Avem trei jucători noi, Săceanu, Boroiban și Vigariu, este important să-i integrăm în lot, așa cum am anunțat vom mai face două-trei transferuri. În rest, în această perioadă suntem foarte preocupați de modul în care ne pregătim. Cu siguranță voi rula întreg lotul. În momentul de față avem 23 de jucători”, a declarat tehnicianul celor de la Alro Slatina, Daniel Mogoșanu.

După amicalul cu Damila Măciuca, aluminiștii mai au programat un ultim joc de verificare înainte de plecarea în stagiul pregătirii centralizate din Antalya. Pe 28 ianuarie, pe stadionul Metalurgistul, tot cu începere de la ora 11.00, Alro va primi vizita formației din eșalonul al treilea Sportul Vișina.

Sursa: Gazeta Nouă

Publicat: 20 Jan. 2012, 14:06 Actualizat: 20 Jan. 2012, 14:08 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă