Miza pe juni! Pap titular, Bărbuț marcator, în Vulturii Lugoj – ACS Poli 1-2

Marius ANGHEL 14 Feb. 2013, 15:07 Pregătiri, amicale
Miza pe juni!** Pap titular, Bărbuț marcator, în Vulturii Lugoj - ACS Poli 1-2

Timișorenii au dispus de lugojeni în primul amical de la întoarecerea din Turcia, scor 2-1 (0-0). Valentin Velcea a lăsat „vedetele” pe margine și a testat tinerii echipei. Nanu și Bărbuț pentru ACS Poli, respectiv Stoica pentru gazdele de la Vulturii, au semnat reușitele partidei.

Prima echipă folosită pe „Tineretului” a fost compusă din mulți tineri și jucători care au stat mai mult pe bancă în tur. Eduard Pap a debutat fără gol primit pentru ACS Poli și pare a fi o opțiune bună pentru poartă în retur. Fără Dina, Ovidiu Petre ori Bălace, ultimii doi în tribună, timișorenii nu au reușit însă să marcheze în prima repriză. Nanu a deschis scorul în minutul 50 după ce a rămas singur cu Iordache. O altă veste bună pentru timișoreni a fost și evoluția entuziasmantă a lui Cristi Bărbuț. Juniorul fâșneț a înscris golul 2 în minutul 77 după o acțiune personală în care a driblat și portarul advers.

Ceilalți tineri însă par să fi dezamăgit stafful tehnic, Boștină intrând în colimatorul antrenorului. Vulturii au înscris golul de onoare prin Lucian Stoica, care a marcat cu zece minute înainte de final în urma unei bâlbâieli în careul timișorenilor lăsate cu o minge respinsă de Kirev până la el. Restul jucătorilor mai neexperimentați ai oaspeților, printre care s-au numărat Bocșan și Artean, au fost băgați și ei în ședință de Vali Velcea la final.

ACS Poli (antrenor Valentin Velcea): Pap (Kirev) – Sakir, Bocșan, Miculescu, Todorov – Goge (Dobricean), Trandu (cpt.), Artean, Nanu (Bărbuț) – Enciu, Boștină (Szekely).

Vulturii Lugoj (antrenor Remus Steop): Iordache – Cornea, Patrona, Opriș, Buliga – M. Călin, Mânecan, Ploscariu (cpt.), Ciorei – B. Steop, B. Dobra. Au mai jucat: Precupanu, Ticană, Barna, Staicu și Vlaic.

„Mă ajută în pregătire să evoluăm cu o echipă bună precum Lugojul. Toți tinerii merită o șansă, le voi acorda în continuare. Pap va avea șansa lui în poartă”, a spus Valentin Velcea la final.

Sâmbătă, 16 februarie, sunt prevăzute, la Timișoara, două partide amicale. La ora 11,00, cu Luceafărul Oradea, respectiv la ora 15,00, cu FK Banat Zrenjanin.

Articol scris de Cornel BIHOLARI (Banat Sport)

Marius ANGHEL 14 Feb. 2013, 15:07 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă