Mitu și Sălăjan au decis „duelul” șoimilor. Vladu a debutat pentru pâncotani

Marius ANGHEL 11 Mar. 2015, 12:41 Pregătiri, amicale
Mitu și Sălăjan au decis

În plin proces de cunoaștere a tuturor jucătorilor din lot, Ionuț Popa și-a deplasat, marți, echipa la Lipova pentru un amical cu divizionara a patra ce începe și ea în weekend meciurile pe puncte.

Pe un teren destul de denivelat, „șoimii” pâncotani nu și-au impus așa cum și-ar fi dorit jocul, însă tot au terminat în avantaj pe tabelă. A fost 2-0, prin reușitele semnate Mitu (dintr-un penalty obținut de Gîlcă în minutul 49) și Sălăjan, care a scăpat singur după un-doi cu Polgar și a tras pe lângă portar (min. 70). Divizionara secundă a mai ratat o ocazie importantă prin Cioablă, care a fost găsit liber în careu de Dragalina, dar a finalizat greșit.

Amicalul, care s-a jucat pe durata a 75 de minute, nu a beneficiat de aportul pâncotanilor Cuedan și Rusu (în refacere după accidentări) și Voinea, care a fost învoit pe motive familiale, dar și a lipovanilor Trifoi, Edu și Țițca. În schimb, în „alb-negru” a debutat experimentatul mijlocaș de bandă, Vladu, care a mai jucat sub comanda lui Popa la Iași și Mioveni.

Șoimii Lipova: Marinca – Orza, Moisă, Calancea, Denuț – Bortes, Popa, Cati, Borlean – Pavel, Petrilă. Au mai jucat: Iercan, Gornic, Zoica, Ghiță, Ghergar.

Șoimii Pâncota: Pașcalău (30 Irimia, 60 Fila) – Maghici (40 Pantea), Lung (40 Lengyel), Traore, Siminic (40 Siminic) – Issa (40 Mitu), Suciu (40 Polgar) – Gavrilescu (40 Burian, 55 Huțanu), Dragalina (40 Gîlcă), Vladu (40 Bulzan, 60 Burian) – Cioablă (40 Sălăjan).

Fiindcă au etapă liberă în Seria a II-a, pâncotanii joacă sâmbătă un nou amical, cu UTA II, la Șiria, în timp ce „șoimii” lui Marius Grad încep returul Ligii a IV-a la Sebiș, cu Național II.

Sursa: Sport Arad
Foto: Andrei Branea

Marius ANGHEL 11 Mar. 2015, 12:41 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă