Mititelu: „Am anulat amicalul cu Rapid, nu avem pregătire și ne făceam de râs”

Mihai Andries 18 Feb. 2014, 18:17 Pregătiri, amicale
Mititelu:**

Patronul FC Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, a declarat, agenției MEDIAFAX, că a anulat amicalul pe care formația sa trebuia să îl dispute, duminică, pe Stadionul Giulești, cu echipa Rapid, din cauza lipsei de pregătire a jucătorilor antrenați de Nicolo Napoli.

„Din păcate am fost nevoiți să anulăm amicalul cu Rapid de duminică. I-am sunat pe Nicolae Manea și pe domnul Cristescu și le-am cerut scuze pentru că i-am încurcat. Dar nu puteam să jucăm. Nu avem pregătire și ne făceam de râs acolo. Băieții nu s-au antrenat de două zile. Suntem într-o situație extrem de grea, pur și simplu nu avem unde să ne antrenăm”, a afirmat, marți, Mititelu.

Amicalul Rapid – FC Universitatea Craiova a fost programat inițial pentru ziua de sâmbătă, de la ora 18, dar a fost mutat pe duminică, de la ora 17.00, pe Stadionul Giulești-Valentin Stănescu.

Echipa FC Universitatea Craiova și-a suspendat antrenamentele în semn de protest față de faptul că primarul Lia Olguța Vasilescu, „prin influența pe care o deține”, i-a blocat toate posibilitățile de pregătire în Craiova, a anunțat, luni, site-ul oficial al grupării patronate de Adrian Mititelu.

Mihai Andries 18 Feb. 2014, 18:17 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă