Miroslava și-a anulat amicalul cu CSM Roman. Motivul care a dus la această decizie

Miroslava și-a anulat amicalul cu CSM Roman.** Motivul care a dus la această decizie

Meciul amical dintre Știința Miroslava și CSM Roman, programat să aibă loc sâmbătă, 17 februarie, de la ora 12:00, pe terenul din comuna ieșeană, a fost anulat. Antrenorul formației din Liga 2, Adrian Kerezsy, a fost nevoit să renunțe la acest joc din cauza stării precare a suprafeței de joc.

„Meciul ar fi trebuit să se dispute la Miroslava, dar terenul este acoperit de zăpadă, îmbibat cu apă și nu putem juca. Le-am propus celor de la Roman să jucăm la ei, dar nici terenul de acolo nu este curățat. În aceste condiții, am decis să anulez acest meci. Prioritar acum este să am jucătorii sănătoși pentru campionat, nu vreau să riscăm vreo accidentare”, a declarat antrenorul Adrian Kerezsy.

Știința rămâne astfel cu cele șapte meciuri amicale disputate până acum, toate încheindu-se cu victoria elevilor lui Adrian Kerezsy.

Rezultatele înregistrate de Știința în amicale: 12-2 cu LPS Iași, 1-0 cu AFC Hărman, 1-0 cu AFK Csikszereda Miercurea Ciuc, 7-1 cu Precizia Săcele, 5-1 cu CSM Roman, 5-0 cu Aerostar Bacău, 5-0 cu Foresta Suceava.

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚

Pe aceeași temă