Miroslava nu și-a luat gândul de la promovare. Cantonament de zece zile la Câmpulung

Mihai Andries 25 Jan. 2015, 17:31 Pregătiri, amicale
Miroslava nu și-a luat gândul de la promovare.**  Cantonament de zece zile la Câmpulung

După un tur de campionat în care puțin a lipsit ca băieții de la Miroslava să termine pe locul 1, Știința se pregătește serios pentru retur cu gânduri și șanse reale la promovarea în Liga 2.

Echipa a început pregătirea pe 19 ianuarie, fără jucătorii de bază Caragea și Botezatu, transferați în Turcia și cu același lot de jucători și sub comanda aceleiași conduceri tehnice. S-a structurat în linii mari și programul de pregătire pentru acesta perioadă, astfel că Știința Miroslava începe acomodarea la efort acasă, la propria bază sportivă. Până la plecarea în cantonamentul de la Câmpulung care va avea loc în perioada 11-20 februarie, echipa va disputa mai multe partide de verificare.

Împotriva liderului de clasament a Ligii 4 din Vaslui se va juca pe 31 ianuarie, pe 4 februarie se întâlni cu FCM Dorohoi, iar trei zile mai târziu cu Rapid Suceava. După venirea din cantonament, Știința Miroslava urmează să dispute un meci împotriva celor de la ASC Bacău, ultimul înaintea începerii returului.

„În momentul de față avem în probe mai mulți jucători, care cu siguranță vor consolida structura echipei. În cel mult două săptămâni ne vom edifica asupra potențialului acestora și sper să ocup cu brio locurile lăsate liber după plecarea celor doi jucători. Nu va fi o perioadă ușoară, nici pentru noi, nici pentru jucători. Sunt convins că toate echipele se vor întări în această pauză competițională, de aceea am să lucrez cu jucătorii mei la capacitate maximă și cu mult profesionalism pentru a ne atinge obiectivul”, a declarat principalul Cristian Ungureanu

„Sunt optimist și încrezător că acest an va fi benefic pentru club și pentru tot ceea ce înseamnă sport la noi, în comuna Miroslava. Mulțumesc autorităților locale și sponsorilor pentru susținerea necesară. Am mare încredere în experiența, dorința de afirmare și profesionalismul antrenorilor Cristian Ungureanu și Irinel Ionescu că vor alcătui cel mai bun și competitiv lot de jucători pentru a ne duce la bun sfârșit obiectivul propus anul acesta” a comentat președintele Daniel Acatrinei.

Mihai Andries 25 Jan. 2015, 17:31 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă