Miroslava a pierdut amicalul cu FCM Dorohoi. Sâmbătă are loc revanșa

Mihai Andries 05 Feb. 2015, 20:35 Pregătiri, amicale
Miroslava a pierdut** amicalul cu FCM Dorohoi. Sâmbătă are loc revanșa

Știința Miroslava a disputat primele amicale din 2015, dar momentan nu a cunoscut gustul victoriei. Sâmbătă, a primit vizita echipei Atletico Vaslui, locul 1 în divizia județeană, scorul final fiind egal, 2-2. Ieri, a urmat cel de al doilea amical al iernii, în care ieșenii au întâlnit echipa din Liga 2, FCM Dorohoi, în fața căreia au cedat cu 3-0.

Meciul a fost unul echilibrat, cu o prima repriză terminată cu 1-0 pentru Dorohoi, după ce Alexandru Marin, revenit în această iarnă sub comanda lui Colban, a înscris în minutul 38. Știința și-a creat mai multe situații de a marca prin Talpan, Petrea (revenit după o lungă accidentare) și Tudorache, împrumutat de FC Botoșani, dar dorohoienii au scăpat fără gol în prima repriză.

În cea de-a doua parte, Dorohoiul a controlat mult mai bine jocul înscriind de două ori. Cososchi a dus scorul la 2-0 în minutul 60, pentru ca Mateiuc să închidă tabela în minutul 75. Antrenorul Științei, Cristian Ungureanu, a schimbat toată echipa în repriza secundă, pentru că a dorit să-i vadă la treabă pe toți jucătorii sosiți în această iarnă la Miroslava.

ȘTIINȚA MIROSLAVA – FCM DOROHOI 0-3 (0-1) Al. Marin 38, Cososchi 60, Mateiuc 75

Știința Miroslava: R. Avram – Sărițanu, Tăcuțanu, Vl. Gheorghiu, Maxim, Talpan, D. Munteanu, Loghin, Petrea, Ghiarasim, Șchiopu (venit de la ASC Bacău). Au mai intrat Geoacaș, Bârlădeanu (CSM Pașcani) – Ilie, Săcrieru, Tofan, Baciu, Azaharioaei, Abuzătoaie, Lipovanu (CSM Pașcani), D. Botezatu (CSM Pașcani), Polocoșeri (Dinamo Onești), T. Tudorache (FC Botoșani via FCM Dorohoi)
FCM Dorohoi: Hărăguta – Stancoschi, G. Luca, Vrabie, Al. Marin, Ivașcă, Grumezescu, Cososchi, Vasiloiu, Orășanu, Pavăl. După pauză, Colban a rulat jucătorii avuți la dispoziție.

„A fost un meci echilibrat în care am folosit primul 11 din ultimele etape din tur. În a doua parte a meciului, am apelat și la ceilalți jucători veniți, care, din păcate, nu s-au ridicat la nivelul celor din prima repriză. A fost un amical reușit, în compania unei echipe bune” a declarat Cristian Ungureanu, tehnicianul ieșenilor

„A fost un test util. Ar fi fost și mai bine dacă s-ar fi jucat pe gazon, având în vedere că acest meci s-a disputat pe un teren sintetic. Important este că acest test și-a atins scopul și că am putut vedea la lucru întreg efectivul de jucători pe care l-am deplasat pentru acest meci. Sâmbătă la Dorohoi vom disputa un nou meci cu cei de la Miroslava”, a declarat, pentru DorohoiNews, Vespazian Colban, antrenorul principal al FCM Dorohoi.

Articol scris de Mihai ANDRIEȘ

Mihai Andries 05 Feb. 2015, 20:35 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă