Mioveniul a învins Dunărea Giurgiu din penalty

07 Feb. 2009, 14:02 Pregătiri, amicale
Mioveniul a învins Dunărea Giurgiu din penalty

Într-un amical disputat sâmbătă dimineață la Ștefănești, Dacia Mioveni a învins Dunărea Giurgiu cu 1-0. Golul victoriei argeșenilor a fost marcat de Costin în minutul 33 din 11 m.
„Noi am mai avut ieri un meci cu bulgarii de la Dunav Ruse și am venit un pic obosiți. A fost un joc bun de pregătire. Ceea ce mă bucură este că ambele echipe au jucat civilizat și nu a ieșit cu scandal ca la alte meciuri. Pentru noi a fost un test util”, a declarat la final antrenorul Dunării Giurgiu, Marin Barbu (foto).

La rândul său, Iordan Eftimie, tehnicianul gazdelor a spus: „Am venit după o perioadă petrecută la munte și aveam nevoie să vedem cum stăm cu pregătirea. De acum încolo vom lucra mai mult tehnico tactic”.
 

Dacia: Ungureanu – Moșteanu, Stoica, Olteanu, Vladu – Neagu, Costin, Năuiu, Enache – Claudiu Ionescu, Dumitrescu. Au mai jucat: Ilie – Cojocaru, Panait, Popa, Nicu, Vintilă, Neagoe, Coman, Mormolea, Roșu, Badea. Antrenor: Iordan Eftimie
 

Dunărea: Dragne – Șanțmare, Damian, Ungureanu, Nicola – Ct. Gheorghe, Cojenel, Al. Radu, M. Soare – Bănaru, Bâtfoi. Au mai jucat: Neagu – Ciocârlan, Șt. Iordache, Kurtuly, Cl. Vasile, Ochia, Cruceanu, Sandu

 

Arbitri: Iulian Călin – Romică Bîrdeș, Olimpiu Calotă (toți Pitești)

 

Articol scris de Ștefan DOBRE
 

07 Feb. 2009, 14:02 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă