„Minunea” continuă

14 Aug. 2011, 13:55 Pregătiri, amicale
„Minunea

Chimia Brazi contiună să uimească și menține norma de goluri pe care o administrează oricărui adversar. FC Snagov – club care nu numai că evoluează în eșalonul secund, dar a și obținut câteva rezultate bune în ultimele amicale (a învins FC Argeș, cu 6-1, după ce au revenit din cantonamentul din Croația) a mai luat 3 „boabe” de la Brazi, după precedenta „experiență”, când ilfovenii au plecat cu 7 goluri încasate.

Și, nu faptul că elevi lui Răzvan Vlad au marcat de 3 ori este cel mai important ci acela că, au mai fost, minim, 5-6 ocazii imense de a marca, vre-o 3 din ele în poziție de „unu la unu” cu portarul, deci prestațiile acestei tinere echipe nu sunt întâmplătoare.

Chimia arată frumos: face presing în jumătatea adversă, aleargă binișor, ajunge la poartă des, marchează, mai și greșește, dar, totul la un loc, dă o echipă bună, cu o medie de vârstă senzațională. Sâmbătă, dacă este să ne raportăm la jucătorii care au încheiat meciul, echipa de seniori a fost una, mai degrabă de… juniori, media de vârstă a celor trimiși în teren de Răzvan Vlad fiind de sub 19 ani! Ei bine, chiar și așa, „copii” s-au ținut bine și au ieșit în avantaj, scorul reprizei secunde fiind de 1-0.

Marius Vișan a fost „killerul” Snagovului, cu două goluri marcate în primul sfert de oră. Primul, în mi. 4, după o cursă personală, pe stânga, al doilea, în min. 12, când a împins în plasă o minge „pusă pe tavă” de Minciună, și el într-o vervă de zile mari. Era, deja, 2-0, iar eforturile oaspeților de a intra în joc, s-au văzut, Snagovul încercând să echilibreze disputa. Vlad și Năstase au ratat ocazii cât „roata carului”, și, în loc să se detașeze pe tabelă, Chimia s-a văzut învinsă de șutul din lovitură liberă expediat de fostul ei jucător – Viorel Dinu, la ultima fază a primei reprize.

Partea secundă a fost una mai echilibrată, la Brazi intrând „grădinița”, jucătorii promovați, în această vară, în mare majoritate de la juniori. Chiar și așa, Munteanu a marcat, de la unsprezece metri, transformând lovitura obținută de Șerban și acordată prompt de Viorel Căunei. A rămas 3-1, o victorie pe deplin meritată, care, în contextul ei, merită apreciată.

Amical cu victime

Doi dintre jucătorii Chimiei au devenit incerți, după acest amical, pentru meciul cu Electrosid Titu, din Cupa României, de marți. Astfel, atacantul Arnăutu a părăsit terenul încă din min. 15, acuzând o întindere, apoi, Vișan a avut și el mici probleme musculare. Mai ghinionist a fost Bencea, care și-a spart capul, lovindu-se cu un adversar, tăietaura, de vreo 5 centimetri, în zona arcadei, fiind tratată la spital, pentru a nu se risca nimic. De amintit și că, fundașul Gabi Frâncu a revenit la Chimia, după ce a dat probe de joc la Gloria Buzău, el pregătindu-se separat sâmbătă.

Chimia Brazi – FC Snagov 3-1 (2-1)
Stadion: „Chimia”, Brazi. Spectatori: circa 50. Au marcat: Vișan (4, 12), Munteanu (63 – penalti) / V. Dinu (45)

Chimia: Gheorghe – M. Dinu, Ciobanu, Neagu, Irimescu – Vlad, Minciună, Butufei, Năstase – Vișan, Arnăutu. Au mai jucat: M. Sandu – Stârpici, Șerban, Zamfir, L. Radu, A Ilie, I. Radu, Bendea, Codreanu, Munteanu, Iancu, F. Dumitru. Antrenor: Răzvan Vlad.

FC Snagov: Baruch – Ad. Popa, Zeciu, L. Filip, D. Bratu – Bereșoae, R. Iancu, Joabe, M. Florea – V. Dinu, C. Cristea. Au mai intrat: Oghinciuc – M. Dumitru, Adriano, Hanca, Alex, A. Nistor, Al. Stancu și Bâtfoi.
Antrenor: Laurențiu Reghecampf.

articol scris de Marian DIMA

14 Aug. 2011, 13:55 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă