Minifotbal cu LPS Banatul! Poliștii s-au întors în curtea școlii

Marius ANGHEL 07 Dec. 2012, 12:21 Pregătiri, amicale
Minifotbal cu LPS Banatul!** Poliștii s-au întors în curtea școlii

Agitație mare în „balonul” de la „Banatul” vineri dimineața, și nu degeaba. ACS Poli a venit să joace un amical cu grupa 1995 a celebrului liceu timișorean, iar copiii de la LPS au dat năvală la locul faptei, pentru a vedea echipa orașului, dar și pe colegii lor mai mari.

Partida, după cum era de așteptat, a fost deosebit de spectaculoasă. Minifotbalul are ceva aparte, iar acolo se pot observa mai ușor toate calitățile fiecărui jucător. „Liceenii” pregătiți de Laurențiu Pop și Willi Harasim au început mai bine jocul conducând cu 1-0 și 2-1. Apoi, în a doua repriză au avut și 4-2. Poliștii, sfătuiți de pe margine de Cosmin Petruescu au revenit în joc și s-au impus în prelungirile timpului regulamentar, 6-4, după un meci de bună calitate, cu driblinguri pe metru pătrat, goluri frumoase, execuții excelente, contraatacuri tăioase, parade extraordinare ale portarilor și pase fine.

Pentru învingători au marcat Szekely (2), Miculescu, Nohai, Daminuță și Bărbuț, iar din lot au mai făcut parte portarul Coca, Artean, Iovan și Bălace.

Sursa: Banat Sport

Marius ANGHEL 07 Dec. 2012, 12:21 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă