„Minerii” se întorc acasă: „Sper să mai aducem câțiva jucători care să ne ajute să ne salvăm”

Marius ANGHEL 07 Feb. 2014, 15:03 Pregătiri, amicale

Minerul Motru revine acasă în această după-amiază după stagiul de pregătire de la Sinaia, care a durat 12 zile. După această perioadă de acumulări, tehnicianul Gabriel Zahiu va programa câteva partide de verificare, pentru a fi la capacitate maximă la începutul părții a doua a campionatului Ligii a II-a, seria 2.

Lotul „minerilor” este același din tur, singurul jucător care a plecat fiind George Bertea, acesta întorcându-se la Pandurii II Târgu Jiu pentru a-și rezolva problemele contractuale.

Directorul sportiv Mihai Cernica s-a arătat mulțumit de modul în care au răspuns „minerii” în cantonamentul montan. „A fost o perioadă bună și sunt încrezător în privința abordării părții a doua a campionatului. După ce ne vom întoarce acasă, sper să mai aducem câțiva jucători care să ne ajute să ne salvăm de la retrogradare. Vor fi și câteva jocuri amicale, cu FC Olt Slatina, cu Jiul Rovinari și cu Pandurii II și sper ca lucrurile să meargă bine. Până acum am stabilit ca pe 11 și 19 să jucăm cu FC Olt Slatina, confruntare tur-retur”, a afirmat Mihai Cernica.

Înainte de a pleca în cantonament, Minerul Motru a susținut un prim joc amical, învingând cu 6-5 pe Pandurii II Târgu Jiu.

Sursa: Gazeta de Sud

Marius ANGHEL 07 Feb. 2014, 15:03 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă