Milsami și Zimbru II, victimele Sportingului!

Milsami și Zimbru II,** victimele Sportingului!

Invitată în Republica Moldova pentru două meciuri amicale, echipa de fotbal Sporting Suceava a reușit să se impună în fața uneia din formațiile de top de peste Prut, Fotbal Club Milsami Orhei, cu scorul de 2 -0. Partida a avut loc sâmbătă, pe un teren sintetic al Complexului Sportiv Real-Succes din Chișinău.

Deși aveau în față câștigătoarea Cupei și Supercupei Republici Moldova, echipă ce se află în acest moment pe locul patru în primul eșalon de peste Prut, fotbaliștii pregătiți la Sporting de Mihai Guriță au făcut un joc foarte bun, mai ales în prima repriză, când au reușit să marcheze ambele goluri ale partidei, în minutul 28 prin Șuleru și în minutul 37 prin Căinari, jucător ce a revenit de la Rapid Suceava.

Ieri dimineață, fotbaliștii de la Sporting Suceava au disputat un nou meci amical în capitala Moldovei, de această dată în compania Zimbrului II Chișinău, echipă ce activează în Liga a II-a din Republica Moldova. Sucevenii au reușit să se impună după două reprize cu scorul de 3 – 1, prin reușitele lui Nechitoaia, Ferariu, din lovitură de la 11 metri și Curuc, la pauză scorul fiind egal, 1 – 1.

VEZI o GALERIE FOTO de la amical

„După părerea mea au fost două meciuri foarte reușite pentru noi, în care am putut să vedem ce potențial avem la această oră. Ne-am descurcat onorabil și am lăsat o impresie bună și ne dorim ca data viitoare când venim în Moldova să jucăm cu mai multe echipe din primul lor eșalon”, a declarat managerul sucevenilor, Ciprian Anton.

În deplasarea din Republica Moldova, cu lotul Sportingului a fost și Marin Barbu, noul consilier sportiv al sucevenilor.

Sursa: Monitorul de Suceava

Foto: milsami.md
 

Pe aceeași temă