„Mi-a plăcut atitudinea echipei, nu mi-a plăcut în­să agresivitatea unor jucători”

16 Jul. 2012, 12:53 Pregătiri, amicale

Antrenorul Viorel Dumitrescu a fost mulțumit de randamentul jucătorilor săi din amicalul cu Metaglobus, având în vedere că a fost primul meci de pre­gă­tire din această vară. Tehnici­anul piteștean a testat și câțiva jucători în acest amical și a tras concluziile.

Dumitrescu este nemulțumit de agresivitatea unor jucători: „A fost un test util pentru noi. Sunt mulțumit de jocul băieților, având în vedere că meciul s-a disputat pe o căldură insuportabilă. Am a­­vut multe ocazii de gol, dar și probleme în apărare. Mi-a plăcut atitudinea pe care a avut-o e­chi­pa și sper să o țină tot așa și în campionat. Nu mi-a plăcut în­să agresivitatea unor jucători, ce nu au înțeles că este un meci ami­cal și au făcut faulturi foarte du­re, pentru care meritau eli­mi­nați. Mă refer aici la Alin Popa, Monel Cârstoiu și Doman. Le-am spus că, dacă fac așa ceva la me­­ciu­rile oficiale, primesc roșu di­rect. Sper să înțeleagă ce le-am spus, iar dacă se mai re­petă a­ceste lu­cruri, voi lua mă­suri”.

Deficitari pe două posturi

Până la sfârșitul săptămânii, când echipa va pleca în cantonament la Sfântu Gheorghe, staff-ul tehnic al lui FC Argeș vrea să stabilească lotul pe care se va baza în sezonul viitor. Dumitrescu spune că mai este nevoie de un fundaș central și de un mijlocaș lateral. Tehnicianul piteștean speră ca, în scurt timp, aceste două posturi deficitare să fie acoperite.

Sursa: Curierul Zilei

16 Jul. 2012, 12:53 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă