Metalul Reșița, victorioasă în amicalul de la Hunedoara!

Mihai Andries 16 Aug. 2013, 01:58 Pregătiri, amicale
Metalul Reșița,** victorioasă în amicalul de la Hunedoara!

Miercuri, CS Metalul Reșița s-a impus cu 2-0 pe terenul lui FC Hunedoara prin reușitele lui Breșneni și Stoica. Trupa pregătită de Alex Pelici prezintă câteva noutăți în pregătirea noului sezon de B și va disputa un amical mai puternic sâmbătă, la Timișoara, când va da piept cu rezervele lui ACS Poli.

Bănățenii au lovit în amicalul de la Hunedoara în minutul 41, imediat după ce gazdele au ratat un 11 metri prin Petresc. Sosit de la vechea AFCM Reșița, Breșneni a punctat cu o lovitură de cap iar apoi Costin Stoica a mărit avantajul în minutul 45, de la punctul cu var. În startul părții secunde a avut loc și un eveniment neplăcut, Deaconescu, de la gazde ieșind accidentat, posibil cu o fractură la picior.

De notat că tehnicianul Alex Pelici testează doi noi jucători în această perioadă, pe brazilianul Diogo și pe Andrei Sulea (ex-FC Bihor).

FC Hunedoara (antrenor Constantin Olariu): R. Raț – Al. Petresc, Homei, Dosan, B. Roiu, Șoit, Vișan, Pepenar, J. Vajda, D. Suciu, Deaconescu. Au mai intrat: Al. Coman – Vîrtan, R. Petcu (Găceanu), Ungureanu, Șoit, R. Munteanu, Fl. Nicula, Lintaru, Apachiței.

CS Metalul Reșița (antrenor Alex Pelici): Zăvoi – Tomozei, Apostol, Plecanciuc, Vătăjelu, Popescu, Potopea, Oară, Neagoe, Danci, Liuba. Au mai intrat: Pascal – Făgărășanu, Ștefan, Breșneni, Diogo, Szabo, Sulea, R. Cristian.

„Vor mai veni cel puțin doi jucători. Suntem în discuții cu mai multe nume. Din punct de vedere al programului eu spun că e bun, după deplasarea de la Tg. Mureș, acasă, vom întâlni echipe nou promovate, dar facă ne raportăm la sezonul trecut, echipele noi s-au bătut la promovare. Încă nu se știe clar dar am înțeles că echipele își vor păstra punctele în play-off. Vor fi cu siguranță șase formații care se vor bate la promovare”, ne-a spus Mădălin Dobre, managerul sportiv al lui CS Metalul Reșița.

Următoarele teste ale „noilor rosso-neri” vor fi sâmbătă, de la ora 19, la Timișoara cu rezervele lui ACS Poli, în timp ce jucătorii care au evoluat mai puțin miercuri vor disputa un test vineri cu Gloria Reșița.
 

Articol scris de Cornel BIHOLARI (BanatSport)
Foto: Sami Tamaș – Ziarul Hunedoreanului

Mihai Andries 16 Aug. 2013, 01:58 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă