Metalul Reșița s-a reunit în Valea Domanului: 31 de fotbaliști au răspuns prezent

Mihai Andries 08 Jul. 2014, 13:08 Pregătiri, amicale
Metalul Reșița s-a reunit în Valea Domanului:** 31 de fotbaliști au răspuns prezent

Gruparea din Valea Domanului începe pregătirile cu același staff tehnic cu care a încheiat sezonul 2013-2014 (Daniel Oprița – antrenor principal, Cristian Apostol – antrenor secund, Vali Boșca – antrenor cu portarii) și cu mulți jucători veniți în probe, din țară sau din Serbia. Dacă plecarea golgheterului Istvan Szabo este o certitudine, în privința altor jucători care erau dați ca și plecați din Valea Domanului, încă se poartă discuții. Căpitanul Octavian Vasile se va antrena în continuare alături de rossoneri, în perspectiva viitorului sezon competițional. Reșițeanul Daniel Vădrariu nu mai dorește să continue la Metalul, dorind să revină la vicecampioana și deținătoarea Cupei României, Astra Giurgiu.

„Sperăm să facem o echipă bună, să găsim jucătorii de care avem nevoie, pentru că au plecat câțiva și trebuie să-i înlocuim, poate chiar să găsim unii mai buni decât cei pe care i-am avut. Pe unii nu i-am mai ținut noi, alții nu au mai vrut ei să-și prelungească înțelegerile cu Metalul. Avem jucători în probe, săptămâna aceasta trebuie să vedem pe cine oprim. Plecanciuc, Szabo și Vădrariu au plecat, Murgoci s-a întors la Oțelul, cu Nogo mai discutăm, Breșneni a venit în continuare alături de noi și i se va prelungi contractul. Sper să ajungem la o înțelegere și cu Andrei Vaștag, să-și prelungească contractul cu noi. Au mai venit acum Artimon și Dubei de la FC Caransebeș, Fuchs de la Giarmata. Sunt și alții, jucători din Serbia, pe care îi vom testa în această perioadă”, spune Daniel Oprița.

VEZI O AMPLĂ‚ GALERIE FOTO DE LA REUNIREA REȘIȚENILOR

În pregătiri se află și juniori din propria pepinieră, unii dintre ei revenind în Valea Domanului, cum este cazul lui Vichente Marcu (la final de juniorat) sau al lui Patrick Potocianu, care au evoluat în returul sezonului trecut la echipa de liga a treia Gloria Reșița. Alți juniori sunt Patrick Măduță, Milorad Banac, Alexandru Ciucur, Beniamin Iancu și Alexandru Nicola (ultimii doi terminând junioratul în această vară).

Metalul Reșița va susține și un joc amical în această primă săptămână a pregătirilor, miercuri, de la ora 18, pe terenul sintetic din Valea Domanului, pentru testarea noilor veniți. Adversara va fi Cocoșul Orțișoara, din Liga a IV-a Timiș, echipa antrenată de Ghiță Chimiuc fiind în cantonament în stațiunea Secu. Metalul Reșița va face pregătirea pe plan local, timp de o lună, după care se preconizează un turneu în afara țării sau, după posibilități, unul în țară, o variantă fiind Mogoșoaia.

Sursa: Arena Bănățeană

Mihai Andries 08 Jul. 2014, 13:08 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă