FC Olt vrea să întrerupă seria de 18 meciuri de invincibilitate a liderului. Curtuiuș țintește un nou gol în poarta timișorenilor

Marius ANGHEL 21 Apr. 2015, 15:55 Seria 2
FC Olt vrea să întrerupă seria de 18 meciuri de invincibilitate a liderului.** Curtuiuș țintește un nou gol în poarta timișorenilor

FC Olt a ratat șansa de a se desprinde de Metalul Reșița după ce sâmbătă trecută, în cadrul etapei a 3-a a play-off-ului Seriei a II-a, a remizat în Valea Domanului, scor 1-1. Slătinenii s-au îndepărtat astfel și la 10 puncte de liderul ACS Poli și mai păstrează șanse minime de promovare. Golul oltenilor a fost marcat de Marius Curtuiuș (foto mic, în alb), unul dintre golgheterii echipei care în ultima perioadă înscrie în momente strategice ale jocului.

În runda următoare, sâmbătă, de la ora 11:00, FC Olt întâlnește liderul seriei pe teren propriu și are șansa să mențină tensionate ultimele etape ale sezonului, în caz contrar ACS Poli putându-se apropia și mai mult de Liga 1. Curtuiuș are de gând să înscrie și în poarta timișorenilor.

„În meciul de la Reșița am ratat câteva ocazii, am și reușit să marchez, însă este important că am obținut un punct și am plecat neînvinși. Sper să continui tot așa și să-mi ajut echipa cât pot de mult. Urmează meciul cu Timișoara, o partidă dificilă, însă cel mai bun să câștige. Noi abordăm la victorie orice meci, dar nu îți iese întotdeauna. De fiecare dată vrem să câștigăm și același lucru ne dorim și în jocul cu Timișoara. În partida precedentă contra timișorenilor, publicul ne-a susținut și ne dorim același lucru. Sperăm să fie unul cât mai numeros, să ne ajute să obținem victoria”, a spus, pentru gazetanoua.ro, Marius Curtuiuș.

Atacantul care a ajuns la cinci goluri marcate în acest sezon de Liga 2, cu unul mai puțin față de golgheterul echipei Bobi Verdeș, susține că remiza de la Reșița este echitabilă, deși chiar el a avut ocazia de a înscrie pentru a lua la Slatina toate punctele. După ce a egalat, Curtuiuș a irosit două mari situații în care putea face 2-1. Mai întâi a fost blocat cu un reflex de ultim moment de Zimmermann, din postură de unu la unu, iar mai apoi a șutat din interiorul careului în bară. „Cred că este un rezultat echitabil pentru că au fost ocazii și de o parte și de alta. Am avut o bară, am mai ratat și alte situații, dar cred că în final este mulțumitor. Am fost conduși și am reușit să revenim. Cred că din ultimele cinci jocuri în patru dintre ele am reușit să revenim și să obținem un rezultat pozitiv, lucru care arată că echipa are forță”, a mai declarat Curtuiuș.

FC Olt și ACS Poli, a doua clasată și prima din play-off-ul Seriei a II-a, sunt despărțite de 10 puncte, iar sâmbătă se vor confrunta în etapa a 4-a la Slatina. În precedenta întâlnire din Oltenia dintre cele două echipe, în returul acestui sezon, scorul a fost egal, 2-2. Verdeș a deschis scorul în minutul 6, Elek i-a adus pe bănățeni în avantaj cu cele două reușite ale sale din minutele 45 și 60, iar rezultatul final a fost stabilit de Curtuiuș în minutul 85. În tur, la Timișoara, liderul s-a impus la scor de neprezentare, 3-0, prin golurile lui Pedro Henrique (24), Ovidiu Popescu (45) și Cînu (50).

Primele două clasate din Seriei II traversează perioade bune în campionat. Slătinenii sunt neînvinși de șase meciuri și revine pe teren propriu după două deplasări în care au obținut remize. Mai mult, oltenii au pe stadionul 1 Mai o invincibilitate de opt jocuri. De partea cealaltă, ACS Poli nu a mai cunoscut gustul înfrângerii de 18 meciuri, dintre acestea opt fiind în deplasare. Departe de casă timișorenii au remizat în ultimele șase jocuri.

Marius ANGHEL 21 Apr. 2015, 15:55 Seria 2
Pe aceeași temă