Metalul Reșița rămâne fără gol primit și după al patrulea amical disputat. Gurgu începe să zâmbească

Marius ANGHEL 02 Feb. 2016, 19:57 Pregătiri, amicale
Metalul Reșița rămâne fără gol primit și după al patrulea amical disputat.** Gurgu începe să zâmbească

Metalul Reșița a continuat seria victoriilor în meciurile amicale. Rosso-nerii au ajuns la a patra victorie consecutivă, fără să primească gol. Marți, pe terenul sintetic din Valea Domanului, Metalul a învins cu 1-0 pe CSM Lugoj, prin golul marcat de Botezatu, în minutul 55.

CSM Lugoj a revenit în Valea Domanului, unde în urmă cu o săptămână trecea la limită, cu 1-0, de liderul Ligii a IV-a Caraș-Severin la fotbal, CSM Școlar Reșița. Astăzi, elevii lui Cosmin Petruescu au părăsit terenul învinși, cu 1-0. De partea cealaltă, antrenorul Carol Gurgu a testat noi jucători veniți în probe la Metalul Reșița. Au mai venit, printre alții, portarul sârb Ivan Lucic, de 20 de ani, și atacantul sârb de naționalitate cipriotă, Nikola Vitorovic.

„Cred că a fost un test bun, în care s-a văzut că față de săptămâna trecută jucătorii au altă atitudine și determinare. Sper ca în următoarele zece zile, în care vom desfășura o pregătire centralizată, să pot să-i încarc suficient. Nu-mi doresc decât să facem totul pas cu pas, în fiecare zi, și să lucrăm progresiv. Astăzi, din cei nouă copii testați, care au venit la noi, am găsit unul care are calități foarte bune și se va număra printre jucătorii care vor intra în pregătire centralizată. Mai avem în vedere câțiva jucători, care ne vor veni în această săptămână. Ne-a venit un portar sârb foarte bun, născut în 1996, pe care l-am introdus în repriza a doua. Ne-a venit și un atacant sârb, care a jucat în Naționala U19 a Ciprului. Încet-încet se încropește o echipă și e foarte important ca cei tineri să se uite la cei care au experiență, nu vârstă, și să se strângă pe lângă ei, pentru a putea face un lot unit”, a spus antrenorul Carol Gurgu.

De mâine și până pe 12 februarie, echipa va efectua un stagiu de pregătire centralizată în Valea Domanului.

Metalul Reșița va susține următorul amical sâmbătă, 6 februarie, de la ora 11, tot în Valea Domanului, cu Progresul Gătaia. În programul echipei va mai fi un amical, pe 20 februarie, cu Mama Mia Becicherecu Mic.

Patru victorii a înregistrat în această iarnă Metalul Reșița în meciurile amicale: 1-0 cu CS Ineu, 2-0 cu Minerul Anina, 4-0 cu AS Oravița și 1-0 cu CSM Lugoj.

Articol și foto de Marian CĂ‚RĂ‚VAN (Express de Banat)
 

Marius ANGHEL 02 Feb. 2016, 19:57 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă