Metalul Reșița, învingătoare și în al doilea amical al iernii. Gurgu e nemulțumit

Marius ANGHEL 29 Jan. 2016, 17:54 Pregătiri, amicale
Metalul Reșița, învingătoare și în al doilea amical al iernii.** Gurgu e nemulțumit

În ciuda problemelor financiare pe care le traversează în această iarnă, Metalul Reșița demonstrează pe teren că se descurcă mai bine. După ce săptămâna trecută au trecut cu 1-0 de CS Ineu, jucătorii pregătiți de Carol Gurgu au învins, miercuri după-amiază, pe terenul sintetic din Valea Domanului, și adversarul pe care l-au avut în al doilea amical, Minerul Anina, scor 2-0. Cele două goluri împotriva adversarului din Liga a IV-a Caraș-Severin au fost marcate de Zoran Kopre, din penalty, și de Costea.

Antrenorul Carol Gurgu nu este însă mulțumit de jocul elevilor săi, dar speră ca acesta să se îmbunătățească la partidele următoare. „Cred că este din ce în ce mai greu, pentru că am avut antrenamente tari săptămâna asta, urmând ca săptămâna viitoare să avem «încărcare» și mai mare. Am avut din nou câțiva copii în probe, de la Oțelu Roșu, și alți doi-trei jucători pe care am dorit în mod special să-i văd. Sunt însă nemulțumit de multe aspecte și ușor-ușor, sper ca în meciurile următoare, de sâmbătă, de la ora 12, cu AS Oravița, și marți, 2 februarie, de la ora 12, cu CSM Lugoj, tot în Valea Domanului, să ne «închegăm» un pic, și să arătăm o altă față, spre finalitatea cantonamentului și începutul celor două săptămâni în care va fi altfel de pregătire și acumulările vor coborî”, a spus, citat de caon.ro, antrenorul Carol Gurgu.

Următorul amical pentru Metalul are loc sâmbătă, de la ora 12:00, tot pe terenul sintetic din Valea Domanului, cu echipa de Liga a IV-a Caraș-Severin, AS Oravița.

Foto: Marian CĂ‚RĂ‚VAN

Marius ANGHEL 29 Jan. 2016, 17:54 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă