Metalul Reșița încă așteaptă numele mari!

Mihai Andries 09 Jan. 2014, 12:31 Pregătiri, amicale

Metalul Reșița a avut câteva absențe importante la prima mișcare din noul an. Patru jucători, printre care și căpitanul Bogdan Vătăjelu, nu au fost prezenți la antrenamentul programat ieri pe sintetic. „Rosso-nerii” au primit în schimb un portar în probe, dar așteaptă zilele acestea rezolvarea mai multor transferuri.

Cărășenii s-au despărțit în această iarnă de Danci și Tomozei (ultimul plecat la ASA Târgu Mureș). Nu sunt excluse despărțirea de cei mai buni jucători, Vătăjelu și Staicu, dar doar în cazul unor oferte convenabile. Cel din urmă s-a prezentat spășit la pregătire, primul a lipsit, învoit, în timp ce alți trei jucători nu au putut fi prezenți din cauza problemelor medicale. Aceștia sunt Enciu, Stoica și Plecanciuc. Noutate față de lotul din tur e prezența unui portar din Constanța, sosit în probe, dar și a lui Daniel Vădrariu (Astra), al cărui transfer trebuie rezolvat.

„Sunt discuții vizavi de câțiva jucători. Nu mă opun dacă un jucător are șansa să ajungă mai sus, dar trebuie să fie totul în interesul clubului. Avem obiectiv primele șase locuri și dacă ajungem acolo vrem să promovăm. Vor mai veni jucători în probe. Sper ca în cantonament să am lotul pus la punct”, a declarat Marian Pană.

Astfel, marile nume se lasă deocamdată așteptate în Valea Domanului. Președintele Cătălin Rufă a anunțat deja că se mai negociază cu portarul Zimmermann, Oprița și Dănuț Enescu, ultimul fiind cel mai aproape de o înțelegere. De asemenea se dorește „repatrierea” în Banat a fundașului Andrei Tânc, acum la Rapid București.

Echipa se va pregăti în continuare pe plan local, acolo unde va fi susținut și primul cantonament, între 20 și 29 ianuarie. În perioada 3 și 14 februarie e planificat un stagiu în Antalya. Deocamdată singurul amical bătut în cuie e cel cu Ripensia Timișoara, din 25 ianuarie, pe teren propriu.

VEZI mai multe POZE de la reunire

Sursa: Sport9
Foto: Dan-Aliosa Ulici

Mihai Andries 09 Jan. 2014, 12:31 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă