Metalul Reșița a remizat în primul amical din Antalya!

Marius ANGHEL 06 Feb. 2014, 17:29 Pregătiri, amicale
Metalul Reșița** a remizat în primul amical din Antalya!

Primul meci de verificare disputat de Metalul Reșița în cantonamentul din Antalya s-a încheiat cu o remiză pentru elevii lui Marian Pană. Metalul Reșița – Dunaújváros Pálhalma SE a fost 1-1 (1-1), golul rosso-nerilor fiind marcat de Daniel Oprița.

Primul 11 trimis în teren de Marian Pană i-a cuprins pe Zimmermann – Vădrariu, Nogo, Popescu, R. Cristian – Dragu, Besart, Neagoe, Szabo – C. Stoica, Oprița. Metalul Reșița în repriza a doua: Pascal, Liuba, Breșneni, Apostol, Besart, Vasile, Vaștag, Enescu, Enciu, Făgărășanu, Mureșan.

„A fost un antrenament foarte bun pentru noi. Suntem mulțumiți de felul în care s-au mișcat băieții. Sunt semne bune pentru noi. Am dominat clar repriza a doua a meciului, am avut șapte-opt ocazii de singur cu portarul. Avem un obiectiv bine stabilit în campionat și ne prind bine aceste meciuri. Ca noutate, în pregătiri alături de noi a venit și Lucian Murgoci, un fundaș stânga U-21 de la Oțelul Galați”, a precizat acționarul majoritar al grupării din Valea Domanului, Cătălin Rufă.

Următorul amical al formației Metalul Reșița va fi pe 7 februarie, cu echipa secundă a celor de la Karpaty Lvov. Vor urma japonezii de la Shonan Bellmare (pe 9 februarie), Nyíregyháza Spartacus liderul din liga a doua din Ungaria (pe 11 februarie), o echipă din liga a doua rusă (pe 13 februarie) și o echipă din Danemarca (pe 15 februarie).

Sursa: Arena bănățeană

Marius ANGHEL 06 Feb. 2014, 17:29 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă