Metalul Reșița a pierdut primul amical din Turcia! Nogo a gafat decisiv

Marius ANGHEL 12 Feb. 2014, 15:03 Pregătiri, amicale
Metalul Reșița a pierdut primul amical din Turcia!** Nogo a gafat decisiv

„Rosso-nerii” nu mai sunt neînvinși în testele din Antalya. Trupa pregătită de Marian Pană a simțit gustul înfrângerii în jocul de ieri cu Nyíregyháza Spartacus, locul 1 în eșalonul secund maghiar, scor 0-1. Singurul gol al partidei a venit pe final după o eroare defensivă.

Bănățenii puteau deschide scorul în cel de-al patrulea amical disputat în Turcia în minutul 41. Dar Daniel Oprița a irosit un penalty. La pauză scorul a fost 0-0. Maghiarii au reușit să puncteze în minutul 80, când noul fundaș central al Metalului, Salif Nogo, pur și simplu a alunecat și astfel un adversar a scăpat singur cu Zimmermann.

Metalul Reșița a obținut până acum o victorie, două remize și o înfrângere în Turcia: 1-1 cu Dunaujvaros (Ungaria), 3-1 cu Karpaty Lvov II (Ucraina), 1-1 cu Milsami Orhei (Moldova) și acum 0-1 cu Nyíregyháza. Bănățenii vor mai disputa două teste în zona Lara-Antalya și se vor întoarce în țară duminică, 16 februarie.

Metalul Reșița: Zimmermann – R. Cristian, Popescu, Nogo, Murgoci – O. Vasile, Breșneni, Vaștag, Szabo – Oprița, S. Mureșan. Au mai intrat: V. Crețu, Făgărășanu, Liuba, Cl. Dragu, Neagoe, Stoica, Enciu și Vădrariu.

VEZI mai multe POZE de la amical pe Sport9.ro

Marius ANGHEL 12 Feb. 2014, 15:03 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă