Metalul Reșița a pierdut cu 1-9 meciul amical cu FC Voluntari. Buduroi a înscris singurul gol al echipei din Liga 2

Marius ANGHEL 25 Mar. 2017, 09:25 Pregătiri, amicale
Metalul Reșița a pierdut cu 1-9 meciul amical cu FC Voluntari.** Buduroi a înscris singurul gol al echipei din Liga 2

FC Voluntari a învins, vineri, cu scorul de 9-1 pe divizionara secundă Metalul Reșița, într-un meci amical desfășurat în orașul ilfovean. Au marcat: Voduț (2), Popadiuc (2), Bălan (2), Ivanovici, Cernat și Andrei Ionescu.

În pauza prilejuită de meciul echipei naționale cu Danemarca, din preliminariile Campionatului Mondial din 2018, FC Voluntari a jucat un amical în compania ultimei clasate din liga secundă, Metalul Reșița. Gruparea bănățeană care își desfășorară meciurile de pe teren propriu la Ghermănești, în Ilfov, stă în această etapă din Liga 2, deoarece ar fi trebuit să o întâlnească pe ACS Berceni, echipă retrasă din campionat.

Singurul gol al echipei bănățeano-ilfoveană a fost marcat de golgheterul Robert Buduroi, dintr-o lovitură de pedeapsă. Buduroi are 9 goluri marcate pentru Metalul în acest sezon de Liga 2.

Formația antrenată de Dinu Todoran nu traversează o perioadă foarte bună în Liga 1, aflându-se pe locul patru în play-out, cu 16 puncte. În primele două etape, FC Voluntari a pierdut cu ACS Poli Timișoara și a remizat cu Pandurii Târgu Jiu.

FC Voluntari: Petrariu – Filipov, Maftei, Spahija, Acsinte – Novac, Marinescu – Căpățână, Cernat, Popadiuc – Voduț. Au mai jucat: Balauru, Bornescu – Leasă, Achim, Cazan, Coman, Lazăr, Tăbăcariu, Deac, Andrei Ionescu, Ivanovici, Bălan. Antrenor: Dinu Todoran.

Metalul a avut următorul „11”: Kololo – Dănănae, Cr. Munteanu, Rz. Petre, Dr. Matei, Borțoneanu, Fl. Pîrvu, Alin Pătrașcu, Oct. Vasile, Dina, Buduroi. Antrenorul Mihai Stoica a utilizat și restul jucătorilor pe care i-a avut în lot.

Articol scris de Iulian COȘULEȚU (Mediafax)

Marius ANGHEL 25 Mar. 2017, 09:25 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă