Metalul Reșița a încheiat stagiul din Turcia cu o victorie: 3-2 cu FC Zugdidi

Marius ANGHEL 17 Feb. 2014, 13:55 Pregătiri, amicale
Metalul Reșița a încheiat stagiul din Turcia cu o victorie:** 3-2 cu FC Zugdidi

Metalul Reșița a încheiat ermetic stagiul din Antalya. Metalul a învins-o sâmbătă pe FC Mglebi Zugdidi, din prima ligă georgiană, cu scorul de 3-2, într-un meci considerat de conducere cel mai reușit din întreg stagiul. „Rosso-nerii” au revenit ieri în țară și își vor relua miercuri pregătirea pe plan local.

Pentru ultimul joc din Turcia, reșițenii au trebuit să se deplaseze nu mai puțin de o sută de kilometri, în orașul antic Side. Călătoria le-a priit bănățenilor, care au dispus de formația învinsă la limită și de CSU Craiova (1-0) în această iarnă. Zugdidi se află pe locul 11 în prima ligă din Georgia, formată din 12 formații.

Silviu Mureșan a deschis scorul pentru Metalul Reșița după doar 15 minute de joc, pentru ca peste alte șapte, Octavian Vasile să mărească avantajul la 2-0. La acest scor georgienii au punctat o dată, însă Istvan Szabo a refăcut diferența după 68 de minute de joc. S-a încheiat în fine 3-2 pentru „rosso-neri”, care au mai ratat un penalty prin Vaștag în minutul 60 și care au mai avut o șansă bună prin Neagoe, bară cu 12 minute înainte de final.

Metalul încheie stagiul turcesc cu un bilanț echilibrat: două succese, două remize și două înfrângeri. Marian Pană le va acorda elevilor săi trei zile de odihnă, apoi pregătirea se reia la Reșița.

Metalul Reșița: Zimmermann – R. Cristian, Nogo, Apostol, Murgoci – O. Vasile, Vaștag, Breșneni, Szabo – Oprița, S. Mureșan. Au mai intrat: Crețu, Liuba, Stoica, Neagoe, Făgărășanu, Vădrariu și Enciu.

Rezultatele Metalului în Antalya:

1-1 cu Dunaújváros Pálhalma SE (Ungaria 2)
3-1 cu Karpaty Lvov II (Ucraina)
1-1 cu Milsami Orhei (Moldova)
0-1 cu Nyíregyháza Spartacus (Ungaria 2)
1-2 cu Ulisses Erevan (Armenia)
3-2 cu FC Mglebi Zugdidi (Georgia)

Sursa: Sport 9

Marius ANGHEL 17 Feb. 2014, 13:55 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă