Metalul Reșița a început amicalele cu o victorie, 4-1 cu Cocoșul Orțișoara

Marius ANGHEL 10 Jul. 2014, 19:23 Pregătiri, amicale
Metalul Reșița a început amicalele cu o victorie,** 4-1 cu Cocoșul Orțișoara

În primul amical al verii, Metalul Reșița a învins miercuri, cu 4-1 (1-1), o echipă din Liga a IV-a Timiș, Cocoșul Orțișoara, aflată în cantonament în stațiunea Secu.

A fost un bun prilej pentru antrenorul Daniel Oprița de a testa noii veniți în Valea Domanului, majoritatea din ligi inferioare, dar și juniori din propria pepinieră. Din lotul cu care a fost abordat sezonul trecut, în teren și-au făcut apariția doar dintre portari: în prima repriză Ciuculescu, cel care a evoluat mai mult la Metalul 2, în Liga a IV-a, iar în cea de-a doua repriză Pascal, rezerva lui Zimmermann din returul ediției trecute de campionat. Din prima garnitură trimisă în teren de Daniel Oprița au făcut parte printre alții Artimon, de la FC Caransebeș și Fuchs de la Millenium Giarmata. La pauză a fost 1-1, după ce Metalul a deschis scorul prin Stoichescu, iar Sturza a egalat la ultima fază.

În cea de-a doua repriză, la echipa reșițeană au intrat în teren mai mulți juniori din propria pepinieră, remarcându-se Alexandru Ciucur cu două goluri marcate, dar și cu o transversală. Scorul final, de 4-1 pentru Metalul, a fost stabilit de Gheorghe. Căpitanul din returul și din play-off-ul ediției trecute de campionat, Octavian Vasile a privit meciul de pe margine împreună cu alți colegi care au mai rămas în Valea Domanului, Enescu, Tătaru, Enciu, Stoica, V. Crețu, Mureșan, I. Popescu, Cl. Ștefan, Făgărășanu.

Deocamdată plecări certe de la Metalul sunt Istvan Szabo, Plecanciuc, Vădrariu, Murgoci și Nogo, o listă la care este posibil să se adauge și Andrei Vaștag. Miercuri a ajuns în Valea Domanului și fostul jucător al Fortunei Brazi, timișoreanul Florin Anițoiu, care nu a fost utilizat în amicalul cu echipa din Orțișoara.

Metalul Reșița în repriza I: Ciuculescu, Artimon, Ghițoiu, Boceanu, Vâlceanu, Boltașu, Fuchs, Ioani, Simcea, Gheorghe, Stoichescu.
Metalul Reșița în repriza a II-a: Pascal, Iancu, Banac, Dubei, Nicola, Ciucur, Potocianu, Cașeru, Pavlov, Simcea, Stoichescu.

VEZI o GALERIE FOTO de la amical

„Băieții s-au mișcat bine, sunt câțiva jucători pe care mai vreau să-i văd în continuare. Sper să găsim jucătorii de care avem nevoie, dar să fie și buni. Unii s-au mișcat bine și îi voi urmări în continuare, la antrenamente. Vom mai avea un meci marți, cu AS Oravița, iar pentru vinerea cealaltă încercăm să perfectăm un amical cu Vulturii Lugoj. Vor mai veni jucători în Valea Domanului, jucători cu nume, care au jucat în Liga a II-a. Astăzi a venit și Anițoiu (ex-Fortuna Brazi – n.r.), el n-a putut să joace, pentru că a ajuns înaintea meciului, dar de mâine va fi la antrenamente. Așteptăm în continuare jucători, pentru că avem nevoie, în special de cei sub 21 de ani.” – Daniel Oprița, antrenor Metalul Reșița.

Sursa: Arena bănățeană

Marius ANGHEL 10 Jul. 2014, 19:23 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă