Metalul a revenit în amicalul cu Giarmata și s-a impus în repriza secundă

„Rosso-nerii” au revenit rapid pe teren după ce la începutul săptămânii au protestat pentru salariile restante prin absența de la pregătire. Ieri, Metalul a întâlnit divizionara C Millenium Giarmata într-un test pe care l-au câștigat cu 2-1 prin reușitele din partea secundă. La pauză scorul a fost 1-0 pentru timișeni grație golului lui Octavian Drăghici.

Metalul și-a anulat amicalul de la Izvorani cu Balotești deoarece nu a mai plecat în stagiul de lângă București. Problemele de la club tind din nou să se rezolve după discuțiile purtate la începutul săptămânii. Drept urmare fotbaliștii din Valea Domanului au revenit pe gazon după a doua mini-grevă.

Joi, pe „sinteticul” de la arena „Mircea Chivu”, reșițenii s-au văzut conduși de Giarmata cu 1-0 prin reușita lui Drăghici, fostul atacant al Oltului. Oprița a apelat și la doi puști din propriul centru, Bogdan Szijj, fiul cunoscutului Ioșka, și atacantul Ponoran. Gazdele au întors rezultat în repriza secundă prin golurile lui Enescu și Hlinca.

Călin Cojocaru nu i-a putut folosi pe Leucă, Boltașu, Anagor și Firan din cauza unei viroze. Pentru „milenari” urmează un nou amical cu Metalul peste o săptămână. De partea cealaltă reșițenii, care s-au impus și vara trecută cu 2-1 într-un test în fața alb-albaștrilor, își caută adversar pentru weekend.

Metalul Reșița I: Zimmermann – V. Crețu, Tătaru, S. Ciobanu, Fl. Sandu – O. Vasile, Ad. Ionescu, Feher, Szabo – Cl. Ionescu, Ponoran (junior).
Metalul Reșița II: S. Ciucă – R. Cristian, Hlinca, I. Popescu, Liuba – B. Szji*, Bărbulescu, Gohoreanu – Breșneni, Buhăescu.
Antrenor: Daniel Oprița

Millenium Giarmata: Păduraru – Soare, R. Artimon, Gârba, Dancia – Bârză, Fuchs, Mihuța, Leonte – Drăghici, Ad. Ștefan. Au mai intrat: Butoi – Diarra, Oneț, L. Berar, Domșa, D. Codrea și Beloescu. Antrenor: Călin Cojocaru.

Articol scris de Cornel BIHOLARI (Sport9)
Foto: Facebook / Millenium Giarmata

Pe aceeași temă