Metalul a făcut spectacol în Valea Domanului!

Marius ANGHEL 18 Nov. 2013, 13:32 Pregătiri, amicale
Metalul a făcut spectacol** în Valea Domanului!

Marian Pană a avut ocazia să-i vadă la lucru în acest sfârșit de săptămână și pe jucătorii care au bifat mai puține minute în tricoul roș-negru.

Metalul nu a jucat în etapa de campionat din weekend, prima a returului Ligii a II-a în Seria a II-a, deoarece ASA Târgu Mureș are doi jucători convocați la loturile naționale și a solicitat amânarea deplasării în Valea Domanului. În aceste condiții, Pană și-a dorit un meci amical pentru ca elevii săi să rămână în priză. Inițial s-a discutat despre un test cu fosta echipă a juniorilor Sportului Studențesc, însă problemele echipei din Regie au dus la anularea jocului.

Oficialii clubului reșițean s-au reorientat și au aranjat un amical cu ocupanta locului trei din Liga a IV-a, Recolta Berzovia. Diferența de valoare a fost evidentă, Metalul impunându-se cu 8-0 (2-0).

Metalul a început cu Zăvoi – R. Cristian, Popescu, Potopia, Vătăjelu (cpt.) – Vasile, Breșneni, Vaștag, Szabo – Enciu și Mureșan. Berzovia a rezistat până în momentul accidentării portarului Bogdan Cărămălău. Enciu a deschis scorul în minutul zece, iar Szabo a marcat pentru 2-0 după jumătate de oră de joc, acesta fiind și scorul primei reprize. După pauză au apărut Plecanciuc, Potopia, Tomozei, Oară, Danci, Ștefan, Făgărășanu sau Staicu. Plecanciuc a făcut 3-0 în minutul 50, Potopia a reușit și el o dublă în numai zece minute. Alte trei goluri au fost marcate în ultimele 20 de minute, prin Oară, în minutul 72, Făgărășanu, în minutul 75, și Plecanciuc, care a făcut la rându-i dubla cu o execuție superbă din afara careului, în minutul 86.

Sursa: Express de Banat

 

Marius ANGHEL 18 Nov. 2013, 13:32 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă